nyår

Höst dekoration!Visst är det väl så att man hela tiden vill förnya sig. Nya kläder, nya frisyr.Kanske färga hårtet?.Det är nått visst med årstidsbyte. Man längtar efter förändring.Här är lite nya kläder inhandlade. Längtan om ny hårfärg finns..Måste ta tag i det.Inte alltid så lätt att ta tag i de där förändringarna man vill göra..! Men brickan på köksbordet är lätt att förnya . Just nu är den härligt höstig!

Jag gillar hösten! Varma koftor, sparkande brasor, varm choklad, tända ljus! Tänk va härligt det är med förändring.Nya årstider inspirerar och skapar lust och energi!

Snart, snart är det dags….
Jag längtar så efter att Jula till det.Kransar , pynt och piff ! Vi kommer att vara med i Drömhem och trädgårds Härliga julhem som kommer ut den 15 nov!Det ska bli så kul att se reportaget i tryck! Tänk va mycket som har hänt sen reportaget gjordes.Snart har vi bott här i huset i ett år!
Ha det så bra go vänner!!

kram Anna

20 Comments

 • Lilith

  Härligt höstarrangemang du gjort! Hösten är ju perfekt för att sitta inne och pyssla och göra det mysigt hemma. Och visst är det mysigt med varma sköna koftor, härliga höstfärger, hemmakvällar framför brasan, tända lyktor där ute… Varje årstid har sin charm! Och som du säger börjar man så smått längta efter att få plocka fram julen, vad roligt det ska bli! Ska bli jättekul att läsa reportaget, det ser jag fram emot! 🙂
  Ha en bra vecka! 🙂

 • Cathrin

  Verligen en vacker höstbricka. Även jag längtar efter att få börja "jula" med kransar mm men det är lite dubbelt. Även hösten är ju så vacker om man bara tar sig tid att se det. Men jag väntar på den 15 nov!

  Hälsningar
  Cathrin

 • Hannis

  Vad spännande med repotaget!
  Då måste jag hålla utkik=))

  Tycker att det är härligt med förnyelse.Kreativt.
  Framför allt den här tiden, då vill man boa in sig på nåt sätt.

  Fint på din bricka!

  Kram Hannis

 • Nordingården

  Underbart vackert arrangemang, vackra gamla ting och vackra foton i ljuvlig miljö!!! Åh va kul med Drömhem & Trädgård, det ser jag fram emot, prenumerar så den får jag bland de första: ) Mari.

 • Viveka i Bläckhornet

  Men oj har det redan gått 1 år sedan ni flyttade?. Ja tiden går alldeles för fort. Speciellt nu när man blir äldre…eller?

  Så härligt att få se ditt hem i tidningen. Jag längtar 🙂 Ni har ju ett av de mysigaste hemmen jag vet.

  Fint du höst pyntat. Jag håller på varje dag med det.

  ha det gott vännen

  kramar Viveka

 • Dona blogg

  Hej!
  Mysig blogg du har!
  Vacker bricka du visar. Nej, man kan inte annat än älska årstidernas alla skiftningar.
  Spännande med juljobbet i Drömhem…
  Kram till dig!
  /Pernilla

 • Tulipa

  Hej Anna!
  Ett år går så fort… Och ändå hinner man ändra på så mycket…
  Hur går det ihop, *ler*…
  Ska bli jätteroligt att få se det reportaget!!!

  Såna där gamla siffror som du har på brickan låg det många när vi tog över butiken, de är så häftiga, små klenoder.

  Låter kul med ny hårfärg, jag är lite feg där..tyvärr..

  Trevlig ny vecka!
  Kram Mariette

 • Kamomilla

  Har det verkligen gått ett år redan???? OJ!!!

  Ska bli spännande att se reportaget!!! Vårt hemreportage kommer ut i november det också, i en finsk tidning- men jag lovar att jag visar bilder sen!
  Jättefint på din bricka! Visst är det kul att fixa och dona och byta lite efter årstid. Jag tycker hösten är härlig ända tills sista stormarna tar de sista fina löven. Sen blir det bara grått, mörkt och vått! Tack och lov är julen redan runt knuten då!

  Ha en bra vecka!
  Kamomilla

 • Inas

  Hej Vännen!
  Vad härlig bricka med höstmys. Ja, visst är det roligt att förnya sig och sitt hem. Ska bli kul att läsa reportaget när det kommer ut. Ha en trevlig vecka goa kramar Ina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »