nyår

Från en svunnen tid!Tänk va roligt det skulle vara att läsa dagstidningen om den såg ut så här.. Jag har haft glädjen att komma över massa gamla tidningar. De ska användas till pyssel om bara till att se på..de är så otroligt vackra!

Har lånat hem Släkt albumenen med bilder på våra Danska släktingar! Min svärfar har lovat att hjälpa mig.Jag ska välja ut de bilder jag vill ha så ska han scanna in dem i datorn och försöka göra så att bilderna ser gamla ut.

Det finns fantastiskt härliga och fina bilder.. Verkligen konstnärliga fotografier!

Ha det så gott..
Kram Anna

20 Comments

 • Anonym

  Hei. Syntes sitatet "gör det lilla du kan, så bra du kan!" var så fint.. Jeg har skrevet det på min blogg og linket til din blogg 🙂 Syntes det passet så godt også til meg.. Kjempe fin blogg du har! 🙂

 • Lilith

  Tänk om dagens tidningar vore lika fina som de var förr! Vilken fröjd det skulle vara att läsa tidningen då… Gamla tidningar är jättefina, helt annat än dagens "sterila" utseende. Och så mycket fint man kan använda gamla tidningar till sen!
  Gamla fotografier är också väldigt vackra. Gamla foton är en skatt! 🙂

 • Fru Inredning

  Hej Anna.
  Vad kul att får komma över lite gamla tidningar. Min farmor har massa sparade sedan början av 1900 talet som ska bli mina nån gång:)

  Hoppas du får en bra dag.
  Kram Kristina

 • Nattmia

  Gamla tidningar är vackar.. Kanske t.o.m dagens tidningar anses som vackra om många år.. Eller de blir kanske ovanliga, finns kanske inte tidningar i framtiden..

  Gamla foton är så himla vackra, min pappa har en massa såna som jag tänkte jag skulle gå igenom och se om man kan antingen scanna in eller ta vara på och rama in..

  Kram
  Mia

 • Änglarnas hus

  Det är så charmigt med gamla foton och jag kan drömma mig in i dem i timmar!!…Fantiserar om människorna som levde då..
  Tidningar med riktiga nyheter UTAN skvaller är säkert upppiggande!!

  Ha det gott!!

  Kramis ifrån Sanne!

 • Made in Persbo...Carina

  Hello darling!

  Vilka vackra tidningar och foton! Så roligt att sådant finns bevarat. Min mamma har sagt länge till mig at hon vill att vi tillsammans går igenom en hel låda med gamla fotografier…men jag tror tyvärr att det mest är foton från typ 60-70-80-talet. Säkert vissa äldre också men eftersom släkten inte hade egen kamera så blev det ju inte så många bilder heller.
  Men som du vet har jag några på väggarna hemma och de är jag SÅÅÅ glad över!

  Du om du har vägarna förbi blomaffären där du köpt det vaxade papperet får du gärna tänka på mig…;)

  Kraaaam gumman!
  Carina

 • Körsbärsgården

  Hej Anna!

  Vad kul att hitta gamla tidningar och kunna se tillbaka på det som varit! Typsnitt, händelser, priser, reklam, ja, mycket förändras med tiden.
  Vi har lagt in några tidningar i huset här när vi byggde ut och kanske kommer någon uppskatta dem i framtiden.

  Gulligt av Svärfar att hjälpa Dig föreviga de danska släktingarna "i gammal stil". Lycka till!

  Solig hälsning från Karin som sett att min en Kottkrans är med på bild hos Nordingården idag. Titta om Du vill!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »