samarbete,  träning/hälsa

Håll i hatten -hypoxi funkar verkligen

Inlägg i samarbete med Hypoxi Göteborg
Tidigare i veckan,i tisdags tror jag, så lade jag upp den här bilden på instagram. Jag var helt förbluffade över att mina byxor var för stora. Köpte dem för 4 veckor sedan och då satt de som en smäck. Plötsligt så insåg jag att jag behövde göra två nya hål i skärpet och byxorna glappade både under rumpan och fram på magen. Det var verkligen förbluffande, tre dagar senare skulle jag få det svart på vitt att jag faktiskt minskat många centimetrar.

I dag var den stora dagen här, titta på resultatet det är ju helt sjukt jag har minskat 19,1 cm. 

WOW, alltså!  
Minus 3,1 cm i midjan och minus 4,3 cm över magen och minus hela 5,9 cm över höfterna.

Så håll i hatten Hypoxi funkar verkligen.

Dessutom så har jag faktiskt fått ett rumplyft, celluliterna är mycket mindre och huden är sjukt mjuk och len, dessutom börjar jag kunna skönja mina muskler på bålen istället för fett,det ni, det har jag längtat efter. Så pass mycket att jag förra året bokade in mig på en konsultation hos en läkare för att jag ville göra bukplastik och fettsugning på magen. Jag avbokade undersökningen då jag kände att jag inte hade lust att få avhålla mig från träningen under flera månader ifall det skulle bli en operation,så mycket älskar jag min träning.

Att få sådana här fantastiska resultat känns ju helt otroligt och jag ser fram emot de två sista veckorna på min Hypoxi behandling. Undrar hur det här kommer att sluta.

Dessutom så minskade mitt visurala fett, alltså fettet runt organen, och det är ju väldigt bra för hälsan.

Så japp, Hipoxi funkar och det funkar även på en hud som min som är sprucken och sladdrig, wow alltså, jag känner mig sjukt lycklig!

Susanna säger att jag har fått väldigt bra resultat och det är jag jätteglad för. Jag jobbar hårt med min hälsa, tränar 6 dagar i veckan och går regelbundet pulshöjande promenader och äter bra. När jag valde att testa Hypoxi var det mest för att se om det verkligen funkar. Jag ville liksom testa olika metoder och skriva om det. Vet att det är fler än jag som längtar efter att bukfettet skall försvinna, nu har vi det svart på vitt, Hypoxi funkar och adderar man dessutom träning och bra kost så får man mycket bra resultat.

Är du som jag som längtar efter en plattare mage och finare hud, ta då och kör en kur Hypoxi, du kommer få resultat. Får jag resultat så får du. Jag har under många år känt mig som den där med omöjlig kropp, men med ändrat tränings och kostupplägg så kickade min förbränning igång och jag har sakta minskat i cm, och nu efter att jag adderade Hypoxi behandlingen till min träning så blev ju resultaten ännu bättre.

In och läs på Hypoxi`s hemsida och boka en kostnadsfri provomgång. Jag rekommenderade detta varmt, det funkar!

Ha det så gott/Anna

8 Comments

 • Sonja

  Daärför är det viktigt att inte minskar i omfång så snabbt med hypoxi eller annat konstigt…jag har också lös hud och den reparera sig själv, behövs inte bukplastik.
  Men om jag hade haft chansen att testa hypoxi gratis, kanske jag hade testad det också!

  • Anna Truelsen

   Jag tror att detta är en jättebra metod och den används i sjukvården i Tyskland och jag hopas att den kan användas i Sverige med. Jag är glad för att jag har fått möjlighet att testa denna metod och kommer att utvärdera den över tid. Hypoxi o jag byter tjänst, de erbjuder mig att testa och mitt jobb är att prioritera att ta mig dit. Det tar sammanlagt 3,5 timma för mig varje gång att ta mig dit o genomföra träningen. Plus att jag skall skriva om mina upplevelser, vad jag tycker om det. Jag önskar bra resultat. Dels för min egen skull och för att många skulle kunna bli hjälpta av metoden.

  • Anna Truelsen

   Helt rätt visst kan man göra det. Jag valde att testa och skriva om den här metoden för jag ville se om behandlingen kunde göra någon skillnad på min lösa mage där huden är ärrad och hängning. Tanken var att om det funkar så är det ett så mycket bättre och billigare sätt än att göra bukplastik.

 • Sonja

  Jag undrar då vad fettet tar vägen? har du minskad hunger? fysiologiskt omöjligt att fettet barar försvinner utan att ämnesomsättningen är involverad. Det vore om att tanken i bilen är helt plötsligt tomt utan att du har kört bilen. Om det vore så enkelt som de påstår varför gör inte alla det, vore ju det enklaste…nej, fettet, omfång osv det kommer tillbaka snart, man kan inte lura kroppen och naturen…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »