orangeri
samarbete

Ystad Saltsjöbad

Annonssamarbete med Ystad Saltsjöbad.

spa

Hello i från Ystads Saltsjöbad! Jag är här på ett marknadsföringsuppdrag, för att fota stämningsfulla bilder till social medier. Vädret bjöd inte direkt på sin bästa sida men det regnade iallafall inte.

Efter att ha suttit i den varma poolen en låååååång stund så var jag så varm så jag kände mig redo för att ta ett dopp i havet. Det var inte så farligt kallt, gissar på runt 11 grader, och ”way to cold”, för mig i vanliga fall, men efter att ha badat varmt så var det jätteskönt.

Ystad saltsjöbad erbjuder inte bara ett varmt bad ute, eller ett dop i havet, utan här finns inomhus pool och en riktigt härlig utomhuspool med snygga solbäddar, men det var inte riktigt väder för att hänga där igår. Så ni får kika på hemsidan.

Det är otroligt fint här, den ”vita” loungen med utsikt över havet var helt magiskt fin. Vilket ljus. Igår var det en sådan dimma så man kunde knappt se något genom fönstren, men ni får föreställa er ett hav där utanför.

palm

Rummet som vi bor i är riktigt fint, stort och härligt med fantastisk utsikt över havet.

Det fins flera barer på Ystads Saltsjöbad, och bartendern uppe på baren vid loungerna svängde ihop en smarrig somrig drink till mig. Den var inte bara god, utan snygg med. Det är verkligen något som är viktigt för mig, det ska inte vara vara gott, utan stylish med!!

Visst är orangeriet fint, här vill man ju bara sitta och prata långt inpå småtimmarna.

Ystad Saltsjöbad ligger precis invid havet med sanddynor direkt utanför hotellet.

Salladerna är supersmarriga här, ser sjukt snygga ut med.

Nu skall jag strax gå och äta frukost, ska bli spännande att se hur den är här. Förmodligen alldeles fantastisk.

Ps. Det kommer mer bilder här i från lite senare i dag, då jag gärna vill tips er om restaurangen här. maten var så god!

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »