nyår

Nu blommor det…

Jag trodde att det var ett plommonträd som stod framför huset..Men till min stora glädje så var det ett Kinesiskt körsbärsträd!! Fantastiskt vackert när det blommar!!

Här har björkarna precis slagit ut..Otroligt lummigt och grönt börjar det bli!! Helt ljuvlig är denna årstid!!
Fyndade en ärjad zink balja för 10 kr i veckan..Där hamnade oregano och Rosmarin..Jag har sått massa örter men ville ha nått nu med..Salladen jag sådde i helgen har kommit upp..Det är så spännande att se när det växer!!

Tack alla ni som tog er tid att läsa och kommentera förra inlägget..Jag skrev inlägget för att jag anande att många känner så här …och då känns det bra att få se att man inte är ensam om att känna så här och att man tillsammans kan avdramatisera pressen och istället vara glada för det man har och kan göra!!

Ha en bra dag..Kram Anna

29 Comments

 • Marie

  Hihi, blev lite full i skratt, jag visar nämligen också prydnadskörsbär i mitt inlägg idag. Visst är det vackert med alla sina små rosa blommor, ljuvligt!

  Kan bara hålla med dig om det du skrev om i ditt förra inlägg. Man får ta lite i taget, är ju omöjligt att göra allt på en gång, och får vara glad över det man har åstadkommit hittills. Livet är ju till för att levas också, man kan ju inte bara ägna tid och pengar åt att renovera.

  Ha en fin Valborgshelg!
  Kram Marie

 • Fröken Piff

  Vilket underbart blommande träd! Och jag är fortfarande helt förundrad över grönskan, det är samma sak varje år:)

  Kan bara instämma till föregående inlägget jag med, skönt att någon skriver om det!

  Kram!

 • Kamomilla

  Men kära nån ändå ett så vackert träd! Vilken ljuvlig överraskning!!
  Har ni det så grönt redan? Här är allt riktigt kalt ännu, men det är på kommande. Det bästa ligger framför en ännu… Härligt inte sant??

 • Hannis

  Vilken underbar färg!
  Mysigt med trädgård och saker som växer.

  Tycker det var jättebra att du skrev som du gjorde i förra inlägget!

  Ha en fin,fin Valborg/
  Kram Hannis

 • Tiinali

  Oi vad fint du har det här! Första gången som jag är här, och tycker så mycket att jag sätter ”dig” på min blogg-lista! Hoppas atta det är okei? Hälsningar från Finland -Tiina

 • Patricia

  Åh så vackert träd, det är jättefint då de blommar.

  Jag håller med dig i förra inlägget. Visst skulle jag med vilja ha ett perfekt hem, där allt är matchat och vackert och designat, men herregud man ska ju leva i huset. Här skulle det aldrig fungera med en massa vita möbler, de skulle inte vara rena länge med barn och hundar och andra djur. Sen gillar inte min gubbe den stilen, han har helt annan stil än mig och då måste man ju kompromissa för jag har ju inte rätt att bara köra över honom.. =)

  Så man ska inte ha dåligt samvete för att man inte har ett hem som ser ut som en tidning, det har inte jag i alla fall.. =)

  Kram Patricia

 • Anonym

  Hej Anna!

  Det är ju helt underbart med ditt blommande träd! Denna tiden är ljuvlig…mmm…

  Så trevligt med örter…Din zinkbalja är fin.

  Vi har två gamla äppelträd i trädgården och nu blir de grönare för var timme känns det som!

  Ha det så gott.

  Kramar Annelie

 • Les Cotrions

  Congratulatation Anna! You’re a very talented gardener! I’m working in my garden too…I hope to have good results too…but I’m not very expert!
  Have a nice day!
  Hugs
  Vale

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Åh vad fint trädet blommar!

  Nu blommar ju Magnoliorna för fullt, jag har inte något i trädgården (ännu..de kostar ju en slant…men jag drömmer om en praktmagnolia och en vit magnolia!)

  Jättefint zinkfynd!!! 10 kr 🙂 Perfekt!

  Håller med dig om det du skrev i förra inlägget. Ibland kan jag t om känna lite panik över att det inte ser ut som jag vill hemma, men han har ju inte varker råd eller tid att göra det som man vill på en gång..det får ta sin tid.

  Jag reagerade också på Leilas ord om renovering i Sverige contra hur det ser ut nere på kontinenten…

  Kram goa vän!!!
  Mia

 • Anonym

  Så vackert det blommar hos er nu, vi har väl ett par veckor kvar innan det ser ut så där ho oss.

  Kram Pernilla

 • corrina

  Vad härligt med blomm.Här i Västerås har det inte hunnit så långt än. KÄnns som Norrland har halkat ner på kartan för det här är sent. Fiffigt att sätta kryddor så där. Du gav mig ideer. Tack ; )

 • Vit som snö

  Vilka ljuvliga blommor i trädet!! Det ser nästan overkligt ut. Det gäller att njuta av den här tiden, den är så kort men såå underbar!
  Söt balja du fyndat, passar perfekt till örter!
  Kram Cilla

 • Änglahem

  Hej Anna,

  Visst är körsbärsblommen vacker!!…meeen…fy attans vad den skräpar ner!*grr*…Hörs kanske att jag inget har själv, MEN grannen har! och det är mitt stora trädgårdsgissel! Skönt att det inte är värre än så*fniss*.

  Kikar inom för att önska trevlig Valborg och 1:a Maj!!

  Kramar, Ulrika

 • Pysselpalatset

  Hej Anna,
  hittade in till dig via en fransk blogg… Ganska fantastiskt, eller hur. Håller med dig i tidigare inlägg… altt kan inte förändras på en gång… Dessutom är man ju flera i hushållet som tycker och tänker… man måste då kompromissa… vilket inte alltid är det lättaste, men icke desto mindre viktigt i en rellation…Tusen kramar och jag kommer tillbaka… hälsar jeanette

 • Anette

  Vilket vackert träd.
  Kryddväxter är roligt och gott, jag älskar rosmarin och kan inte låta bli att dra handen över när jag går förbi.
  Jag har libbsticka och spansk körvel om du vill ha.

  Kram Anette

 • Anonym

  Förstår att du är nöjd när du har ett sådant vackert träd utanför fönstret. Om ändå mitt hade varit en magnolia också!!!!! Tur att du såg att det var en kastanj!!!!!
  Kram Marguerite

 • Ardisia

  Så vacker blomming! Njut av den nu!

  Jag har haft samma tabkar som du beskrev i inlägget nedan.. Visst blir det så att man jämför sitt hem alltför ofta med andras hem. Men att inreda ska ses som ett projekt som aldrig tar slut! Allt behöver och kan ej vara färdigt på en gång 🙂 Ba att du skrev om det! Kram på dig

 • Anonym

  Vad roligt du har i år. Det är alltid spännande första året i en ny trädgård. Man vet inte vad som ska dyka upp, det kan bli de mest fantastiska överaskningar.

  Underbar blomning!

  Ha en underbar dag

  Kram Lena

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !!
  Åhh, himmel vad det blommar vackert hos dig nu !!
  Ojj,,,så underbart.
  Du, knopp brädan har kommit nu, kanon fin !! Jag tänkte ha den i verandan sen…
  Ha nu en toppendag
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »