nyår

Har deltagit i den

ädla loppis sporten!!

Fyndade den mellersta koffertför en tia på loppisen i fredags!!

Tja, loppis sporten eller loppislopp har jag sprungit..En timma innan det öppnade stod jag och mannen och alla barn vid snöret..Den här dagen var lika viktig för barnen som för mig..De har räknat ner..De brukar fynda massor..
Ja, nu återgår jag till loppisloppet..i alla fall så kom jag på mig själv med att göra en strategi över hur jag skulle få tag på så många fynd som möjligt..Dottern blev instruerad vart hon skulle springa och jag skulle åt andra hållet..Det var då jag insåg att detta är på allvar..hi hi..en sport..Vill inte förlora..Det gjorde jag tyvärr, ett jätte fint högt smalt skåp för 200 kr missade jag..om jag och hon hade bytt väg hade jag hittat det..Thats life..man kan inte vara överallt eller se allt..lite trist ar det allt men jag kom över det med..Jag vinner nya segrar i den ädla loppis sporten nån annan dag..

Jo förresten jag tog igen det dagen efter då fyndade jag en hylla med gamla kokar,,såna jag har i köket..hurra vad glad jag blev..

I dag bär det av till Moheda ..har med mig två loppissugna vänner …Det ska bli så mysigt..Är inte ute efter nått speciellt, jo förresten en Sifon i genomskinligt glas vore inte fel att hitta..

Tack för all Grattis hälsningar , det var i går den 2 maj jag fyllde..Vad jag fick ska ni få se en annan dag..Men jag kan säga att det var loppis och auktionsfynd från min lilla familj..De vet vad jag gillar..
Kram Anna

33 Comments

 • Anonym

  Hej, brukar läsa din blogg å njuta..men känns inge skoj om hur hela familjen springer å roffar åt sig allt?!För mig är en loppis en skön stund å njuta med andra människor som förr i världen. Är yngre än du men blev inge glad eftersom jag stött på en del som ruffar sig fram för sin egen del..Ledsen för de ris å ros

 • Livs Lyst

  Tøft! Slike kofferter er jo så fine!! (Har noen jeg også.)

  Veldig kuult med tre oppå hverandre.

  Hilsen L-jo som ønsker deg en fin uke!

 • meandmyhome

  Hihi jag köpte oxå en gammal resväska på loppis i lördags!! 🙂
  Trist med skåpet men sådär är det ju.. allt kan man inte få..! 😉
  Kram och ha en fin vecka! /Sofia

 • Marie

  Hihi, vi är många som gillar loppissporten! Fin resväska du fyndade, men otur med skåpet.
  Hoppas ni har haft en riktigt toppendag i Moheda, har tänkt på er under dagen. Hoppas ni gjorde några fina fynd! Suck, jag vill också åka dit SNART!!!!!!!

  Ha en bra vecka Anna!
  Kramar Marie

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Hihi, ja du det är en riktigt rolig sport vi hittat att utöva! Synd att man inte kan vinna jämt men så är det.. =) Fin koffert du fyndat iallafall!
  Ett stort varmt grattis i efterskott! Hoppas du hade en bra födelsedag!
  Kram /Anna

 • Maliva`s verden

  Grattis med gårdagen:O)Gamle kofferter er ikke bare vakkert med også praktiske…..Venter spent på hva mer du har funnet på loppis…Go`uke start til deg fra Maliva

 • Christina

  Grattis i efterskott!
  Jag spang oxå loppet, kul är det. Hittade lite godbitar. Några meter ifån mig på aktionen, stod din man. Burkarn blir nog jättefint hemma hos dig. Efter loppisen åkte jag hem till mitt föräldrahem och hämtade det de inte fick skänka till loppisen. Stor mjölkkanna, fotogenlampa, gamla svarta järngrytor (att plantera i). Tog även med mig en gammal zink vattenkanna. Zinkbaljan var aldeles för stor så den kommer till loppisen nästa år!

  Kram Christina

 • Creations by Lisa

  Vilka fynd, resväskorna är störtfina 🙂 smart lösning det där att ta med sig familjen och instruera var de ska gå för att vara först på det man vill ha :-))
  Idag ser en ny liten webbshop dagens ljus 🙂 kika gärna in
  Kramar Lisa

 • Kamomilla

  Härlig koffert! Skåpet var väl meningen åt någon annan som kanske behövde det mer? Så brukar jag tänka när något går just förbi näsan på en. 🙂

  Ha en skön söndag!
  Kamomilla

 • Patricia

  Ja nog är det en ”sport” att gå på loppis.. eller auktion.. =)

  Min mamma o ena svägerska var ovetandes om varandra på samma auktion och satt en bra bit från varandra..och började bjuda på samma sak, och efter en stund inser auktions-killen vilka de är och säger till min svägerska ”är du medveten om att du sitter och bjuder emot svärmor??”… till allas förtjusning… =)

  Ha en bra loppis dag!
  Kram Patricia

 • Vit som snö

  Härligt att ni fyndat! Kofferten var ett toppenfynd! En sån missade ju jag nyss så jag vet hur det känns med skåpet. Men jag vet också att nya chanser kommer!!!
  Kram Cilla

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Grattis i efterskott!!! *kram*

  Åh jag är inte alls avundsjuk på att ni är i Moheda och lyckliga vandrar omkring där bland alla underbara ljuvliga saker och fyndar och har er 😉

  Nä men allvarligt talat hoppas jag att ni fyndar massor, och att vi kan ta en runda dit lite senare igen 🙂

  Fint fynd med kofferten! Känner igen mig i loppissporten =)

  Kraaaaam
  Mia

 • Skimrande kristaller

  Så fint loppisfynd du gjorde!! Attans att du missade skåpet, men du kommer nog att hitta något braigt vid ett annat tillfälle. Ja, det där med loppis kan vara en riktig sport ibland, ler. Ha det så gott. Kram Lenita

 • Tulipa

  Hej!
  Grattis i efterskott!

  Blir ju lite avis här på alla loppisar du hinner gå på!
  Det finns ju inget roligare.

  Synd att du missade skåpet.

  Det visade sig att jag missade ett skåp som låg på en avstjälpningsplats en liten bit från vårt hus, från 1700-talet….vår granne hann före…fast denna granne har också lite mer tid att gå runt än jag har får jag trösta mig med..

  Funderar på att åka till Moheda nån dag, verkar vara populärt och bra.
  Lycka till idag!

  Kram Mariette

 • Anonym

  hei:)
  Gratulere med dagen din på etterskudd:)
  Så flotte kofferter du hadde funnet på loppis, elsker å gå på loppis selv også og synes det er så gøy når jeg finner masse fint:)
  Likte så godt hvordan du skrev i innlegget ditt, ja… for det er alvorlig med loppis…hihi:)Det virker som dere har mye mer fint på loppis i Sverige enn i Norge, iallefall de jeg kommer over.
  Ha en strålende søndag:)
  KLem!

 • Fia...

  Ett stort grattis i efterskott!!!
  Hoppas dagen var fiiiiin =)
  Ja det där med loppis ÄR allvar, jag ska ge mig på det nu idag.
  Har värt upp och strechat heeeela morgonen, laddat med vatten hela veckan =)
  Kl. 11 smäller det!!!!!!!!!
  HA EN KANON SÖNDAG!!!
  Kram Fia

 • Anonym

  Grattis i efterskott, vad jag längtar efter att få se vad du fick. Ha en bra loppisdag.
  Kram Susanne

 • johanna

  Å vilka väskor!! Känner igen den strategin vid loppisar=)) Synd att du missade skåpet=(
  Ha det så mysigt i Moheda idag! Inte alls avundsjuk=))
  Kraaaam

 • Hjärtehem

  God morgon och grattis i efterskott!!! En riktig loppishelg för dig, kofferten är jättefin.
  Var själv på loppis i fredags men där fanns inte mycket att hurra för, får hoppas på bättre tur nästa gång!
  Há en bra dag, kram åsa

 • LantlivsAnette

  Gomoroon Anna !
  Äsch, nedrans att du missade skåpet, så där är det ibland, men du springer nog på nåt annat fint ska du se..och den där gamla resväskan var ju helt makalöst fin !!
  Vad roligt att få se vad du fick då du fyllde år..
  Lycka till nu på loppis jakten…det är såå härligt med loppisar..
  Kika in hos mig sen…tävling på gång !!
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »