sponsrade inlägg

On my way

Yes, Im on my way!
Jag driver företag sedan 7,5 år tillbaka och varje år har jag haft nya mål att sträva efter. 
Förra året nådde jag mina mål med råge och uppfyllelsen av de målen satte ribban för i år. 
På min arm står det intatuerat
”She believed she could so she did”

Det är lite det som styr mitt liv. Men vad händer tänker ni när jag inte vill göra något. Ja, säg det!
Där kickar struktur och disciplin in, och jag verkställer det jag har gett mig in på.
Nyss har jag gjort en själslig resa.  Egentligen var det ett jobberbjudande på egen hand i världen. Mycket lockande och samtidigt helt nytt för mig. Jag var tvungen att fundera och med orden
 ”She beleived she coluld” i ryggen så var jag redo. 
Det tog tre dagar för mig att ställa mig själv mot väggen. Våga tänka nytt, våga ta nya steg utanför mina trygghetsramar. Tillslut var jag klar att tacka ja till uppdraget och jag kände en sådan seger. 
Vilken själslig resa jag gjort. Jag var redo för något nytt.
Dessvärre så blev det inget av erbjudandet, för det var för kort varsel för arrangören och för mycket som skulle synkas. Givetvis är det tråkigt att resan inte blivit av, för den hade vidgat mina vyer, men den största resan gjorde jag inombords. Den fick mig att gå vidare, att våga.
Det ser dessutom ut som erbjudandet om resan blir av i höst, och då hoppas jag på att jag är tillgänglig. Redo är jag iallafall.
Ryggan som jag bär kommer i från Gaston Luga, den kommer följa mig vart jag än går på mina äventyr. För jag ser livet som ett äventyr!
Den kommer att bli en trogen följeslagare i mitt jobb med världen som arbetsplats.
Carl som grundat företaget Gaston Luga tycker också om att resa och det var på en av hans resor som han hittade inspirationen till denna ryggsäck
”Under en resa till en annan kontinent skedde ett spontant möte med fransmannen Gaston Luga. Gaston övertygade Carl om att ryggsäcken är den ultimata resekompanjonen men att det finns alldeles för få snygga sådana i världen. Efter en del efterforskning beslöt sig Carl för att skapa ett eget ryggsäcksmärke, döpt efter sin inspiratör och med snygg & elegant design som grundsten. Produkterna skulle utmärka sig med detaljer som passficka, metallfötter och de mångfärgade läderadresslapparna. 
”Resan har precis börjat och det återstår att se hur många platser Gaston Lugaväskorna kommer att få uppleva, just därför har vi skapat hashtagen #GLwashere för att se vart de tar vägen och vad de får se”

Coolt va, för mig betyder det mycket då jag älskar äventyr.

Mina följare får 15% rabatt på ett köp med koden truelsen15

Här kommer lite fakta om väskan. 
Den har: 
13-tums laptopfack
Smidig och säker passficka på ryggen
Starkt och fylligt canvas för bättre livslängd och känsla
(Samarbete)
Ha det så gott/Anna

One Comment

 • Theresa williams

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »