sponsrade inlägg

On my way

Yes, Im on my way!
Jag driver företag sedan 7,5 år tillbaka och varje år har jag haft nya mål att sträva efter. 
Förra året nådde jag mina mål med råge och uppfyllelsen av de målen satte ribban för i år. 
På min arm står det intatuerat
”She believed she could so she did”

Det är lite det som styr mitt liv. Men vad händer tänker ni när jag inte vill göra något. Ja, säg det!
Där kickar struktur och disciplin in, och jag verkställer det jag har gett mig in på.
Nyss har jag gjort en själslig resa.  Egentligen var det ett jobberbjudande på egen hand i världen. Mycket lockande och samtidigt helt nytt för mig. Jag var tvungen att fundera och med orden
 ”She beleived she coluld” i ryggen så var jag redo. 
Det tog tre dagar för mig att ställa mig själv mot väggen. Våga tänka nytt, våga ta nya steg utanför mina trygghetsramar. Tillslut var jag klar att tacka ja till uppdraget och jag kände en sådan seger. 
Vilken själslig resa jag gjort. Jag var redo för något nytt.
Dessvärre så blev det inget av erbjudandet, för det var för kort varsel för arrangören och för mycket som skulle synkas. Givetvis är det tråkigt att resan inte blivit av, för den hade vidgat mina vyer, men den största resan gjorde jag inombords. Den fick mig att gå vidare, att våga.
Det ser dessutom ut som erbjudandet om resan blir av i höst, och då hoppas jag på att jag är tillgänglig. Redo är jag iallafall.
Ryggan som jag bär kommer i från Gaston Luga, den kommer följa mig vart jag än går på mina äventyr. För jag ser livet som ett äventyr!
Den kommer att bli en trogen följeslagare i mitt jobb med världen som arbetsplats.
Carl som grundat företaget Gaston Luga tycker också om att resa och det var på en av hans resor som han hittade inspirationen till denna ryggsäck
”Under en resa till en annan kontinent skedde ett spontant möte med fransmannen Gaston Luga. Gaston övertygade Carl om att ryggsäcken är den ultimata resekompanjonen men att det finns alldeles för få snygga sådana i världen. Efter en del efterforskning beslöt sig Carl för att skapa ett eget ryggsäcksmärke, döpt efter sin inspiratör och med snygg & elegant design som grundsten. Produkterna skulle utmärka sig med detaljer som passficka, metallfötter och de mångfärgade läderadresslapparna. 
”Resan har precis börjat och det återstår att se hur många platser Gaston Lugaväskorna kommer att få uppleva, just därför har vi skapat hashtagen #GLwashere för att se vart de tar vägen och vad de får se”

Coolt va, för mig betyder det mycket då jag älskar äventyr.

Mina följare får 15% rabatt på ett köp med koden truelsen15

Här kommer lite fakta om väskan. 
Den har: 
13-tums laptopfack
Smidig och säker passficka på ryggen
Starkt och fylligt canvas för bättre livslängd och känsla
(Samarbete)
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »