sponsrade inlägg

Förändring

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Den här ubersnygga klänningen hittar du på Nakd 

Jag har haft en favorit klänning i från Nakd som jag haft på mig så ofta jag kunnat under det senaste året. Den ser ungefär ut som på bilden ovan. 


Då jag inte vill slita ut den och älskar uttrycket så tänkte jag att jag skulle vidga mina vyer med dessa två dressar. Lite vågat för att vara mig, då jag inte har haft någon klänning med bar rygg förut,(förresten har 1) då jag får för mig att jag har ryggfläsk mm..Men nu kör vi. Bara för att jag inte har str 36 så måste jag ju få ha modeller på klänningar som jag gillar.Här hittar du den här snygga klänningen.

Sen var det där ju att jag behöver ha bh, men jag tänker att dessa fina band i ryggen kan få sällskap av bh band. Det funkar tänker jag.

Jag har förstått att ni är några som tycker att min blogg har ändrats. Från att bara innehålla inredning till att ha lite olika teman nu. Ja, jag håller med. Den har ändrats. För den går hand i hand med mitt liv. 
Inredning är viktigt. Jag tänker Bild & Foto vart jag än går. 
Det är en del av mitt liv. Men det finns så mycket mer jag älskar.
För mig handlar det om att få vara den jag är. 
Min blogg är på något sätt en del av mitt liv, och det finns så mycket mer där än inredning. 
Te,x familj, träning, kläder och resor bl,a.
Livet är en resa och jag är villig att gå vidare och förändras. 
Därför har innehållet på bloggen ändrats och den kommer att fortsätta ändras. 
Jag får inte betalt för att blogga. 
Jag hade önskat att jag kunde leva på min blogg. Så fantastiskt kul och skönt det hade varit. 
Nu försöker jag hitta tid att blogga mellan mina jobbuppdrag
Reklamen som finns på bloggen då,tänker ni.
Ja, den är jag jättetacksam för. Den ger mig möjlighet att tjäna några få kronor på min blogg. Vilket jag är jättetacksam för. Men det är inte flera tusen i månaden, även om jag önskade det. Jag får ihop ungefär så mycket på ett år att det täcker en resa i en vecka till ett varmt land. Årets resa för 
reklamintäkterna går till Rhodos med min goa vän Paulina
Jag har full förståelse för att alla inte tycker om reklam. 
Då ber jag er att scrolla förbi. Kanske nu, när ni vet lite mer, så kanske ni förstår varför jag är glad och tacksam över reklamen. Den ger mig möjlighet att få uppleva lite mer i livet, det betyder mycket för mig.
Det går jättebra för mitt företag. Oerhört bra faktiskt!
Men det betyder inte att jag kan ta ut någon stor lön,och jag har inte möjlighet att köpa massa dyra inredningssaker, göra både skid och sol semestrar varje år. Utan jag och min familj har alltid fått var sparsamma. Något som jag lärt mig massor utav.
Kan jag då spara ihop till en resa själv, som inte inkräktar på min familjs reskassa, så är det helt fantastiskt tycker jag. För då har vi i familjen möjlighet att få en semester någonstans söderut ihop med.
Jag har bloggat sedan november 2007 och jag har varit flitig med inläggen.Men under perioder så har jag nästan gett upp och knappt gjort några inlägg, men sluta det vill jag ej. Någon gång i höstas fick jag ny glädje och energi över bloggen och har uppdaterat flera dagar i veckan. Men det kan inte bara bli inredning, även om det blir många inredningsinlägg i veckan. Jag hinner inte fota en massa här hemma osv. Utan det får bli saker som inspirerar mig och jag skall försöka bli bättre på att skriva lite mer när jag bloggar så ni kan förstå innebörden med det jag gör. Det är bara en fråga om att tiden skall räcka till.
Kram på er alla

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »