kök

Sträcker sig mot ljuset

Jag älskar örter och odlar flera sorter i min trädgård. De doftar ljuvligt och tillför så mycket smaker till maten.

Köpte en timjan på stam för någon vecka sedan. Den växer och växer, skjuter små ”nödskott” mot ljuset. Jag håller efter den och klipper av det som växer i alldeles för snabb takt, och de avklippta små bladen hamnar i maten. Mycket gott och det doftar sommar.
Ha det så gott/Anna

2 Comments

  • Ida

    Herregud Anna! Vart har du fått tag på den superfina dörren som skymtar fram i bakgrunden? Är det någon originaldetalj från huset eller har du köpt den lös? Jag har någon form av fascination för dörrar och den här fångade min uppmärksamhet haha 🙂 Kramar från en husbloggerska

    • Anna Truelsen

      Hej Ida! Ja visst är dörren fin. Jag älskar den. Jag fick köpa den av en äldre here för några årsedan! Det var lite kul för jag träffade på mannen på mitt gym för någon vecka sedan och vi började prata om dörren. Han blev så glad över att jag hade kvar den och tyckte om den. Dörren leder in till vårt skafferi som vi byggde för några årsedan. Ha en trevlig kväll. Kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »