nyår

Ibland tror man inte det är sant…

Viktfamiljen har fått tillökning!!

Så här gick det till!!Jag har sökt med ljus och lyckta efter mer vikter..Kom på att min farmor och farfar hade haft en våg och vikter..Ringde min kusin som nu har Farmor och farfars hus..Han svarade , jag sa mitt ärende…Han sa att när han såg mitt nummer på nummerpresentatören så gick han upp på vinden..hum..tja, minfamilj känner mig väl!!! Tyvär så hittade han inte de gamla vikterna..Menjag har inte gett upp hoppet!!

Jag kunde inte riktigt släppa taget om tanken att farmors vikter fanns. Så när jag var på Auktion i lördags så fanns det en våg med 3 små vikter..Jag tänkte att får jag den för 50 kr så tar jag den..ifall farmors finns.Men inte då..Den gick på över 200pix..Ja ja tänkte jag ..det blir la väl..

I söndags så skulle vi grilla..Mannen grillade jag var inne i köket..Fönstret var öppet ut till verandan.Mannen sa titta här..i handen så höll han tre små vikter..Jag kunde knappt tro mina ögon.Ja bara va..var kommer de i från..har du typ lagt dem där för att överraska mig..Han bara nä de låg här bakom odlingslådan..ja bara va.hur är det möjligt..Så friends, i bland så tror man bara inte att det är sant..Så häftig uppleveles..De bara fanns där ute på min veranda..Glömda och gömda..Men nu funna..Vikt familjen har nu utökats!!

Jag är inte främmande för att skaffa fler!!!Blink Blink!!

I dag så ska jag tillbringa dagen på Varbergs Kurort! Underbart..Ska få hårbottenmassage och oljemassage..Fantastiskt gott till min ömmande kropp..Det är friskvårdspengar från Kommunen..Ska bli en riktigt härlig dag i hop med jobbarkompisarna..De har så go mat där med..Mums..Salladshimlen brukar jag kalla Kurorten!!
Kram på er alla goa som kikar in här..Kramisar Anna!!

37 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »