nyår

Ibland tror man inte det är sant…

Viktfamiljen har fått tillökning!!

Så här gick det till!!Jag har sökt med ljus och lyckta efter mer vikter..Kom på att min farmor och farfar hade haft en våg och vikter..Ringde min kusin som nu har Farmor och farfars hus..Han svarade , jag sa mitt ärende…Han sa att när han såg mitt nummer på nummerpresentatören så gick han upp på vinden..hum..tja, minfamilj känner mig väl!!! Tyvär så hittade han inte de gamla vikterna..Menjag har inte gett upp hoppet!!

Jag kunde inte riktigt släppa taget om tanken att farmors vikter fanns. Så när jag var på Auktion i lördags så fanns det en våg med 3 små vikter..Jag tänkte att får jag den för 50 kr så tar jag den..ifall farmors finns.Men inte då..Den gick på över 200pix..Ja ja tänkte jag ..det blir la väl..

I söndags så skulle vi grilla..Mannen grillade jag var inne i köket..Fönstret var öppet ut till verandan.Mannen sa titta här..i handen så höll han tre små vikter..Jag kunde knappt tro mina ögon.Ja bara va..var kommer de i från..har du typ lagt dem där för att överraska mig..Han bara nä de låg här bakom odlingslådan..ja bara va.hur är det möjligt..Så friends, i bland så tror man bara inte att det är sant..Så häftig uppleveles..De bara fanns där ute på min veranda..Glömda och gömda..Men nu funna..Vikt familjen har nu utökats!!

Jag är inte främmande för att skaffa fler!!!Blink Blink!!

I dag så ska jag tillbringa dagen på Varbergs Kurort! Underbart..Ska få hårbottenmassage och oljemassage..Fantastiskt gott till min ömmande kropp..Det är friskvårdspengar från Kommunen..Ska bli en riktigt härlig dag i hop med jobbarkompisarna..De har så go mat där med..Mums..Salladshimlen brukar jag kalla Kurorten!!
Kram på er alla goa som kikar in här..Kramisar Anna!!

36 Comments

 • Under en vind

  Vad kul att de bara dök upp så där!:) Fina och dekorativa är de också!

  Hoppas att allt är bra med dig! Är ju inte så mycket i bloggvärlden just nu, men livet med bebis ger så mycket mer!

  Ha det bäst! Kramar!

 • Made in Persbo...Carina

  Nä men så lustigt att ni ska bo i Henne Strand också *ler*. Jättefin strand där, men när vi var där blåste det förskräckligt på stranden.
  Ja men visst vill man helst gå på mysiga loppisar och fynda *fniss* och jag önskar sååå att jag hade haft en länk till loppisarna i Danmark när vi var där men det hade jag tyvärr inte. Men nu har jag hittat en och den delar jag gärna med mig av till dig 🙂
  http://www.markedskalenderen.dk/marked/default.asp
  Hoppas du hittar nån kulig och passande loppis att gå på.
  Kramelikram! Carina

 • Längtan i Vitt

  I den bästa av små gömmor….Tänk vad prylar kan få oss inredningstokar att känna lycka…Du den spa dagen låter fantastisk.Själv var jag och badade Romerskt förra veckan och det gör härligt för själen….Kram Carina

 • Marie

  Vilken härlig historia Anna, så häftigt! Har också några sådana där vikter, tycker de är så fina!

  Hoppas du har haft en riktigt mysig dag, låter underbart härligt!

  Kram Marie

 • Christina

  Hej Anna!
  Efter samtalet med dig har min gamla våg och vikter kommit fram ur skåpet. Jag har fått den av min mormors syster. Hon hade den på hyllan i trappan. Nu står den i min hylla i trappan. Jag mailar dig snart. Kul att träffas!!!
  Kraaam Christina

 • Vit som snö

  Härligt! Ibland finns skattgömmorna närmare än man tror!
  Det här med Varbergs Kurort lät inte alls fel, precis vad jag skulle behöva just nu! Hoppas du njööööt!
  Kram Cilla

 • Annas skattkammare

  Men så skoj Anna! Ett exempel på att universum ger en vad man vill ha! =) Så härlligt det låter att få njuta på kurorten.. jag som aldrig varit där.. skulle gärna åka dit snart. Ha det så gott
  Kram /Anna

 • Willewira

  Hej Anna!

  Tänk att även i det lilla sker det små mirakler… Tyvärr ser vi dem inte alltid. Men dessa syns och de är helt underbara!!

  Även jag letar vikter… så jag kanske ska ta en tur runt ägorna… man vet aldrig vad som kan gömma sig där man minst anar det. 😉

  Ha en underbar dag!!
  Kram
  Willewira

 • Patricia

  Ja det var ju en lustig historia om vikterna…ibland kan det bli hur tokigt som helst… =)

  Åh va avis jag blir, jag vill med på kurort…har sån jobbig värk idag så min kropp skriker efter behandling, men men.. =)

  Ha det så skönt på din massage!
  Kram Patricia

 • Made in Persbo...Carina

  Vilken härlig berättelse om vikterna! *ler*
  Jag har ett gäng vikter som jag haft jättelänge. Min mormor och morfar hade dem när de levde.
  Har en jättestor spannmålsvåg också och när jag var liten vägde morfar mig på den med hjälp av de gamla vackra vikterna 🙂 Härliga minnen!

  Så skööönt det låter med SPA i Varberg. Jag har aldrig varit på SPA men jag var väldigt nära att åka till Varberg i vintras. De har ju två SPA´n och det var Asia SPA på Stadshotellet som det lutade åt att jag skulle åkt till men tyvärr kom jag aldrig iväg. Hoppas du haft en trevlig vistelse på Kurhotellet!

  Kram, Carina

 • Muffinsmidja

  Hej! Jag har länge varit på jakt efter sånna, men inte hittat en enda. Men jag är inte den som ger mej i första taget.

  Hoppas du får en bra dag i solsken, kramis Åsa.

 • moni

  hihi så morsomt innlegg åsså så flott du fant dem på di egen veranda da gitt:) ønsker deg en nydelig dag:) klem monica

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Åh vad glad jag blir av att höra detta, så kul!

  Varbergs kurort..mmm vad underbart det är där! Bodde där tre dagar förra sommaren…åh vilken njutning. Bara att gå in till duschen är en njutning med den rogivande musiken och dofterna av schampoo och balsam som aromaterapi…och maten, mmm gillar den där spirulina/kiwidrycken!

  Ha en jättefin dag på kurorten!!!

  Kram
  Mia

 • LantlivsAnette

  Åhhhh, wow…tänk att vikterna låg där hemma hos dig !! Så härligt..jag har såna vikter och en våg i förrådet, de ska nog få komma fram sen..
  Ha det så mysigt idag med jobbar kompisarna !!
  Kraam Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »