nyår

Nya kotavleägarna är…..

Stina som har bloggen Stinas loppis och Erika med bloggen det vita dårhuset!!
Skicka era adresser på min mail så har ni snart ett paket i er brevlåda!!

Jätte kul att så många ville vara med i utlottningen..Visst är de fina kotavlorna..Dessa fick jag av min pappa..han var och hämtade dem på en gård. Fabrorn där hade i samma vecka eldat upp massor av kotavlor..Men medans han berättade det för min pappa så kom han på att han hade nog fler i ladugården..Tänk vad fundersamma de måste vara när nån vill ha sånt som de ville elda upp..Hi hi..Smaken är som baken som det sägs. Eller andras skit..är andras skatter..Men jag ser det som ett kulturarv som får leva vidare..Ett bruksföremål som har fått nytt användningsområde som inredningsdetalj..Snacka om återvinning!!

I helgen var jag på en idrottföreningsloppis..Jätte kull.Fynden kommer på bild senare..det var billlllligt kan jag säga!!

Jätte mysigt att träffa er Maria, Christina Anette och Carina!!

Ni som fortfarande är sugna på en kotavla..Mejla mig på mylovelythingsanna@gmail.com

Så kan ni få köpa av mig..eller kika in på tradera och lägg ett bud!

Ha det så bra..Kram Anna

14 Comments

 • Hannis

  Grattis till dom!

  Undrar jag vad dom tror om oss tokar som vill ha kotavlor??
  Våran söta bonde på landet han fnissade gott åt vad han kallade min ”galenskap”

  Kram Hannis

 • Anonym

  Himmel o plättar!

  Tänk att jag missat din utlottning! JA, jag har varit så stressad med en massa saker så bloggning har varit långt ner på listan…..

  Grattis till de lyckliga vinnarna!

  Tänk att de eldar sådant som vi budar och slåss om på auktioner *fniss*

  Ha en bra vecka vännen

  Kram LEna

 • Anonym

  Hej Anna!

  Så vackert med syrener som du tagit in i hallen. Känner doften..mmm…tål ej men det doftar gott ändå ju 🙂 Våren är vacker!

  Ja det är knasigt vad man tycker olika saker är fint resp. fult. Kotavlor är trevliga och ett kulturarv som du påpekar.

  Ha det så gott i veckan och hoppas helgen skänkt vila.

  Kram

 • Lilla Blanka

  Hej vännen!

  Grattis till vinnarna!!!

  Ja det är inte klokt att man tycker så olika 🙂 Vilken tur att din pappa frågade (och fick)tavlorna!

  Åh vad kul med billighets-loppis, vill också åka dit (har en gissning om vad du menar för någon)
  Hoppas vi kan hitta ett datum för Smålandsloppisar..!

  Kram
  Mia

 • Anette

  Ja, ibland ser folk konstiga ut när man frågar efter vissa saker 🙂
  Glömde tala om att jag gjort små hållare till trådrullarna.

  Kram
  Anette

 • Längtan i Vitt

  Där sade du sanningens ORD. Min kära bror kasserade hur många sådana stora gamla mjölkkannor förra sommaren. Han kunde väl aldrig tänka sig att någon var intresserad av att ha sådana till fint. Men det villes det kan jag säga. Synd han hann kasta dem.Men jag har iallafall en! Kram Carina

 • Fru Ekeby

  Svejsan! Vad rogivande det är att kolla runt på din fina blogg! Härlig inredning och fint fotograferat! Mums! Ha en trevlig vecka önskar fru Ekeby!

 • Guldkant På Livet

  Grattis till de lyckaliga vinnarna!! Men oj vilken vacker bild med de lila blommorna i den gammelbeiga kannan, snyggt!!! Idrottsloppis, tänk va loppis gör folk i alla kategorier lyckliga! : ) Ha en bra ny solig vecka! Nu verkar sommaren vara här, jiipi!! Mari.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »