nyår

Vackra ting på min chiffonje..

Jag kan avslöja att det var en chiffonje som jag har anskaffat mig på den sista auktionen jag var på!! Jag hållerer lite till på halster..Här kommer lite detalj bilder på tingesten på ciffonjen..

Snäckorna plockad min svärmor till mig i florida..så vackra ihop med knappar på ett fat..

Nysilver brickorna och bägarna köpte jag för 5kr st..en bricka betlade jag 5 kr för..de andra var med i påsen..sen på slutet när man fick fylla en påse för 20 kr..Ni kan tro att det blev många skatter där..De kommer på bild senare..

Jag har ställt min vackra tavla med de tio Jungfruarna på ciffonjen..älskar den tavlan..så vacker..Den var min farmors favorit …

Den lilla gräddflaskan fick jag av Damen som bodde här i huset innan oss..Hon hade med sig den när de kom får att hälsa på för ett par veckor sedan..Hon trodde att jag skulle bli glad för den..och det blev jag verkligen!!Rosen som är i flaskan..kommer från de underbara buskrosorna som finns här i trädgården..de är hämtade hem från England av husets förra ägare..

Vilken helg det har varit..helt fantastiskt väder.Som varmaste högsommar dagarna..Åh vad vi har njutit..solat, grillat och barnen har badat..Vi hann med en SverigeFest på pingsaftonenskväll med..Det var trevligt..Att få hedra vårt land!! Med tacksamhet och bön för det svaga och utsatta..

Ha det så bra goa vänner..
kram Anna

18 Comments

 • Anonym

  Ja, du är bra på att hålla alla på halster…så det var en chiffonje som hade fått tag på!
  Fint har du gjort på den oxå.

  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  Ohhh så fina saker, den där tavlan, den är verkligen vacker !!
  Du håller oss på halster du..hii..hii..men snart så får vi väl se chiffonjen !! Idag visar jag skänken, äntligen är den färdig, jag målade svart och tre vita varv, det gula försvann, jag behövde inte köpa spärrgrunden..men jag ska nog köpa hem den sen, till nästa projekt..
  Ha det gott
  Kraam Anette

 • Romantiska Hem

  Men jösses så ljuva bilder!!! Du fotar ju som ett riktigt proffs nu!! Och fina saker också. Det lutar mot att vi kommer få boken i slutet av juni, phu, vem hade kunnat ana att tryckerier är så röriga att ha med att göra, ler. KRAM Petra

 • Made in Persbo...Carina

  Vilka fina fynd du gjort! Förstår att tavlan är en favorit. Den är ju så vacker och stämningsfull!
  Har du redan rosor som blommar! Våra brukar inte blomma förrän om en månad ungefär.
  Jag var på loppis och auktion i helgen. På auktionen var det inget som lockade mig men på loppisen gjorde jag finfina fynd. Kika in på min sida om du blir nyfiken på vad jag fyndat 🙂
  Önskar dig en härlig vecka! Kraaam, Carina

 • Hannis

  Jag ser på kanten att den är vit i alla fall*fniss*

  Fina dekorationer!
  Silversakerna är ju för söta!

  Låter som en fin gest och tanke med bön för de svaga och utsatta.

  Ha en fin vecka/
  Kram Hannis

 • Ida

  Vilka vackra bilder på underbara ting du visar, som vanligt=)

  Tavlan var sååå fin. Förstår att det varit en favorit. Låter som att du varit på en bra auktion. Har aldrig varit på ngn men skulle gärna vilja åka på en.
  Ha en underbar fortsättning på kvällen.
  kramar Ida

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »