kök,  nyår

Joy….

Tycker så mycket om de här gamla besticken som vi ärvt av min mans mormor..

Tallrikarna fyndade jag för två veckor sedan.I slutet av loppisen fick man fylla en kassa för 20 kr..Då slank dess i.. Härligt fina creamvita tallrikar med böljande kant..

Joy, ja det är ett ord som jag verkligen gillar..Glädje är verkligen en känsla som jag vill vara fylld med varje dag.. Här köpte jag ordet

I går körde vi och slängde en hel galler släpkärra med med skräp..Härligt..Nu är snart var lada utrensad..Vi tänkte ha en del av den som fest lokal..Ska sitta där till midsommar..Men innan midsommar blir det nog inga drastiska förändringar..Ska hänga upp lite lakan där det fattas en vägg mot verkstaden..Sen när inspirationen faller på ska jag måla väggarna med utspädd matt takfärg..Nu är det väggarna smått slitna ..har vart vita..man ser plankorna ..rätt snyggt..Ska fundera på om jag verkligen ska måla..det får vi se..

I dag blir det studentfirande ..min goa kusin..barnens favorit tar studenten..Sen så blir det att fira Nationaldagen på jobbet..

Ha det så bra..Tack för alla goa hälsningar!!
Kram Anna

30 Comments

 • Ann-Catrin

  Morrn anna!

  ja tänk vilka möjligheter ni har.. ohh en hel lada att kunna göra mysigt ut
  Ibland tänker jag att man bor på fel plats.. men jag trivs ju.. fast utan utrymmen då!!

  Och vilken härlig odling du hade.. man blir ju sååå sugen.. lyx verkligen att kunna gå ut och plocka in egen sallad så där!!

  och vilka tallrikar sen.. ohh så vackra bilder där med din vespis–

  stor kram till dig
  A-C

 • Anonym

  kram anna från grannen..marika som följer dig varje dag på bloggen..har du nån ko tavla till mig ..vore glad för det ..ett byte mot alla fönster och krukor..

 • Kamomilla

  Härliga bestick och fina tallrikar! det är så mycket mer känsla i såna gamla vackra ting…

  Joy! Ett vackert ord i sig, men också i såna bokstäver du köpt. man myser i själen av det…

  Ha en skön lördagskväll!

 • Maliva`s verden

  Hei,grattis med nasjonaldagen…Falt for overskriften JOY…ja det er mye som fyller oss med glede..Også en titt innom din nydelig og inspirerende blogg…Godt å være her inne hos deg..Nyt dagen min venn..KLem fra Maliva

 • Längtan i Vitt

  Visst är det härligt med gamla bestick jag gillar det oxå! Vad mysigt att fira midsommar i ladan låter som det blir en perfekt festlokal…..Själv skall jag åka norrut och inte göra som vi alltid gör annars, vara i stugan så vi får se hur det känns;) /Carina

 • Ida

  Vilka vackra bestick och underbara tallrikar. Du verkar ha en förmåga att fynda. Hittar sällan så billiga saker men när jag väl gör det så lever jag på det i flera dagar=)

  Vill även tacka igen för att du är så snäll och ger mig utrymme på din blogg. Som tack vill jag ge dig ngt, men hör av mig via mailen om det så småningom=)

  Kram kram

 • Marie

  Hej Anna!

  Vilka vackra bestick ni har ärvt och vilket fynd med tallrikarna!!!
  Låter så mysigt med eran lada, hoppas vi får se bilder därifrån framöver!

  Ha en riktigt mysig helg!
  Kramar Marie

 • Tidsmästarinnan

  Hej goa Anna,
  det är ju inte klokt vad du hittar fina grejor när du är på loppis hörrö 🙂

  Det låter så härligt med allt ni fixar i ert härliga hem.. kan tänka mig att ni somnar gott på kvällarna efter allt fixande också, hihi!

  Kram
  Susanne

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Åh ja, besticken är jättefina och tallrikarna, precis likadana (!) fyndande jag på second hand i Mölndal förra veckan..fast jag fick bara tag på 3…men hoppas kuna samla på mig fler. Har uppläggningsfat både stora o små i den serien, tycker den är underbar med den vågiga kanten och de små "guppen"…

  Det låter så mysigt med ladan..jag fick genast en massa ideer och funderingar vad jag skulle hittat på om jag hade din lada hihi

  Kram och trevlig helg!
  Mia

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Så fina fynd du gör, vitt porslin verkar det finnas gott om i dina trakter, man kanske kan få komma på en loppistur med dig? 😉 JOY ordet var superfint med. Pennan ja, den har jag köpt på GRANIT, det kanske inte framgår så bra i bloggtexten, men den kanske finns på fler ställen, det är ju en sådan restauranger använder när de skriver menyer osv..
  Trevlig helg!
  Kram /Anna

 • LantlivsAnette

  Halloj där !!
  jag vill önska dig en riktigt trevlig helg vännen..och jisses vad fina tallrikar och bestick !!
  Du, jaa jag hoppas nu verkligen att det vänder för mig nu..jag vill ha glädje i mitt liv..hoppas..
  Ha det gott
  Kraam Anette

 • Vit som snö

  Vad härligt med en lada att ha sina fester i. Det kan nog bli lika fint att hänga upp vackra tyger mot den nötta målningen på väggarna, kan se det framför mej!
  Besticken förstår jag att du älskar, dom var riktigt vackra! Det var alla dina fynd också!
  Hoppas för studenterna era att ni har bättre väder än här, vi har isande vindar!
  Ha en härlig helg med nationaldag och firande!
  Kram Cilla

 • Anonym

  Vad mysigt det låter med ladan. Vi hade så på landet förut och hade alltid kräftskiva där, det var otroligt mysigt.

  Besticken och tallrikarna är jättefina.

  Hoppas ni får en trevlig studentdag, jag blir alltid så tårögd när det är studenten, där kan man snacka om joy, och kämpande. Förstår verkligen att alla ungdomar firar

  Skön helg

  Kram LEna

 • Therese

  Tack rara du, då kommer ett inlägg med den bilden under dagen! Och nu blir jag nyfiken på årets dukning – du får allt lov att visa den när det blri aktuellt! Soliga kramar och en glädjerik dag – joy är verkligen ett underbart ord…

 • Anonym

  Så härligt att ni snart kan sitta i eran lad, den kommer garanterat blimysigt inredd….jag ska snart ställa iorning våran lada, den har fungerat som förvaring till sommarmöblerna under vintern.

  Kram Pernilla

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Tittar in och vill passa på att önska Dig en skön helg! Hoppas det blir lite varmare och lite mindre regn framöver, speciellt med tanke på skolavslutningar och Nationaldagsfirande. 🙂

  Vänlig morgonhälsning från Karin i Körsbärsgården.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »