nyår

Ljuvliga former…

Jag bara älskar den här skålen och kannan!! Fantastiskt vackra former!Så unika..
Jag fyndade dem för ett tag sen på loppis för inte många kroner !

Mina vita rosor blommar helt magnifikt ! En ljuvligt söt doft omger dem!

Puh..nu är helgen fördig jobbad!! Nu är jag ledig igen..I dag så ska jag måla lite fönster i vår röda lada! Det blir så bra i ladan..Jag känner mig helt euforisk när jag är där inne..Innan jag gick till jobbet igår så hjälptes mannen och jag åt att sätta upp vita lakan över en kortsida..Det blev så bra..vilken känsla det blev..Det är så roligt att göra ordning där inne..Bilder kommer när det är klart..

Tack för alla era besök..Jag blir så glad för varje lite rad som skrivs..Ha en fin dag..

Kram Anna

33 Comments

 • Guldkant På Livet

  Ja, jättefin kann och skål, men kannan ger mej ångest: ) hade en exakt likadan som jag hade glömt vatten i i just lillstugans veranda till advent, mao, vattnet frös och kannan sprack sedan, suck… ljuvliga bilder tillsammans med rosen! Röda ladan låter spännade, kan tro det blir fint med dig i farten: ) Mari

 • Inas

  Hej Du!
  Det var ett tag sedan jag var här men tiden har runnit iväg å jag har varit på semester en vecka å cyklat men nu är här igen. Åh, vilka fina fynd och vackra blommor. Hoppas att det går bra med målningen.

  Ha en bra kväll å många goa kramar Ina

 • Inspiration i vitt

  Hej Anna, vilka härliga gamla saker i vitt du visar, kan aldrig få för många kannor och byttor.

  Ärså nyfiken på din lada, förstår ju hur fint det kommer att bli med dig som priffs inredare.
  Kramar till dig/Ingela.

 • Mamma Millan

  Hallojs kära Anna!! Im back!!!
  Sitter med lillemannen på armen, så det är inte såå lät att skriva;)
  Härligt som allrids att va inne hos did o ditt vackra hem!!Ska bli spännande att se bilder från din lada!!

  Välkommen in till min nya blogg!!
  kramizz mamma millan♥

 • Christina

  Hej Anna
  Man har lite saker på "vill-ha- listan" bla en vit spillkum. Nu har du hittat en vit spillkumm och jag tycker den är jättefin. I helgen hittade jag en zink aladobform och en glasfärgad sifon, jippi. 2 saker att stryka ifrån listan.
  Ha det så bra! Christina

 • hemtrevnad marie

  Så spännande med din lada!!
  Vi håller på att måla vitt i en del av vår bod, där vi hade loppisen förra året…vi skurade också ur den till midsommar för att kunna sitta där, sen blev det loppis, men det är rätt så mörkt , så vit färg gör susen, även om man målar in en del bôs, det riktigt yr mellan springorna nu, så jag fick ge mig en stund, hihi…fast det ska väl verkligen inte vara alldeles perfekt därute heller!:)
  kraam

 • Made in Persbo...Carina

  Så spännande det ska bli att få se bilder från ladan sen! Jag önskar vår lada var i bättre skick än den är men den är tyvärr bortom räddning.
  Men vi brukar ha midsommarkalas ibland uppe på vår kallvind så det får vara min "lada" istället, hi, hi. Jag planerar en ommöblering där uppe men det kommer jag nog inte igång med förrän till semestern.

  Ha det gott!
  Kram, Carina

 • Lillstuga

  Hej hej!!

  Oj vilken fin blogg du har! Här flödade verkligen inspirationen och massor av vackra bilder!

  Kommer att få en plats på favritlistan!
  Kika gärna in till mig och var med och tävla lite om du har lust!
  Kram Lillstugans Anna

 • Viveka i Bläckhornet

  Hej gumman!

  Att du har en rackarns tur att hitta så mycket fint till en liten slant.

  Förstår att det kommer att bli fantastiskt där i ladan när du fått lägga din hand över den. du är magisk när det gäller inredning…

  Varmkram Viveka

 • Tulipa

  Hej Anna!
  Hittade du det på loppis!
  Vilka fynd!

  Sådan vit ros har jag också och den är magnifik just nu!
  Tycker den är sååå vacker!

  Du beskriver känsla av eufori inför projektet du håller på med, precis så kände jag igår när jag rev ut plastmattan i hallen på ovanvåningen!

  Jag var så lycklig så jag gärna satt där hela kvällen och drog spik och dammsög. Jösses vilken glädje att få fram golver efter 10 år under en plastmatta!
  Man får oanade kraqfter av styrka när man känner att skräpet åker ut och mattan far all världens väg!

  Jobba på idag!

  Spännande!
  Kram Mariette

 • Vit som snö

  Vilka vackra vita fynd, håller med om att det var härligt mullig form på dom!
  Det ska bli såå spännande att se er lada, jag har bilden framför mej!
  Kram Cilla

 • LenaS

  Både skålen och kannan är helt underbara och så roligt att du är så nöjd över ladan, hoppas du visar bilder sen ;o)
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

 • Anonym

  Vad roligt det låter med ladan Anna, ska bli såå spännande att få se hur det blir sedan.

  Jag fyndade faktiskt en sådan riktigt stor skål förra veckan på loppis. En liknande kanna har jag redan, jag tycker oxå att de är jättefina.

  Ha en bra vecka

  Kramar Lena

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Du har verkligen en förmåga att finna underbara loppisfynd..speciellt vackert vitt porslin..och de här är ju inget undantag. Jättefina kärl!!!

  Kram
  Mia

  Ps har pratat med Marie om besök. Hur har du det framöver? Jag har tyvärr inte en chans då hon skall ha loppis utan är i Varberg då, men efter det funkar det för mig.

 • Älskade pion

  Hej Anna!
  Vilken vacker skål och kanna du har fått tag på.Åhh det ska bli så spännande och se vad du har hittat på inne i din lada,det blir säkert superfint,du är så duktig på att fixa. Ha en bra vecka. Kram Ulrika

 • Helena

  Vilken fin kanna och skål, riktigt bra fynd, det är ju precis sånt man vill hitta på loppis! Ska bli kul att se bilder från ladan sen! Ha en skön vecka! Kram Helena

 • Ida

  Så vackra saker du jämt hittar. Vad härligt att få inreda en lada. Redan från början finns det ngt mysigt över dem och med dina magiska händer kommer det säkerligen bli fantastiskt. Ska bli jätteskoj att se bilder.

  Kram kram

 • LantlivsAnette

  Gomorron vännen !!
  Åhhh vilka ljuvliga bilder, den där skålen o kannan, verkligen fina !!
  Och du Anna ! jag kan bara föreställa mig hur fint det blir där inne i ladan..ojj vad härligt att sitta där inne och äta !!
  Jaa, nu fick du en liten glimt av min mamma, hon är verkligen en kämpe, det var sååå himla skönt att höra att cancern ger vika nu…
  Ha det gott
  Kraam Anette

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Visst är "spillkummen" (skålen) både vacker och användbar! Jag har Mormors gamla och just nu är den till bredden fylld med tomater från en tomat-odling inte långt härifrån. Mormor gjorde alltid pepparkaksdag i "spillkummen" och jag och min bror var där och nallade för glatta livet! 🙂

  Lycka till med fortsättningen i ladan! Ska bli spännande att se vad Ni med gemensamma krafter åstadkommer, att det blir något alldeles extra betvivlar jag inte!

  Vänlig morgonhälsning från Karin i Körsbärsgården.

 • Loppisliv

  Godmorgon Anna! Det där gamla bakskålarna är bara sååå charmiga. Själv har jag en liknande fast en ny variant, har inte hittat någon gammal på loppis ännu. Så fina bilder hos dig, bilden på vedspisen och tallrikarna är så vacker…

  Och din nya sekretär är en dröm, sån skulle jag gärna vilja ha. Tycker den blev så fin när du målade den vit. Ha en toppen dag. Kraaam Paula

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »