nyår

Ibland förvånar man sig själv..


Under ett par månaders tid har jag börjat längta efter gult..Gul längtan har liksom smugit sig på..
Många tycker jag är så vit. Alltså att jag bara har vita kläder….Men sanningen är att jag är en rätt så färgstark, färgglad person..Har tillomed längtat efter röda kläder..Oj..jag är rätt förvånad..För jag har verkligen haft paus från röda och gula kläder..typ..jätte länge!!

Vilket ljuvligt mönster..

Jag hittade detta ljuvliga linne På gekås av en slump..den var på helt fel plats..Den bara hängde där och väntade på mig….Jag blev helt kär när jag såg den..Jag steg lyckosalig in i provrummet och tog på mig den….Den var bara så jag….Wow vilken känsla!!

Jag som inte gillar gula blommor har kärat ner mig i denna ljuvliga lilja..älskar den underbart lena ljusgula färgen!!
Så jag samanfattar det hela med att gult nog är en av mina nya favvosar!!

Ha det så bra..Och välkommen hit alla ni nya som hittat hit! Kram Anna

33 Comments

 • Ida

  Hejsan Anna!
  Vilket fint linne. Jag tycker inte att inredningsstilen behöver avspegla sig i kläderna men ibland har den en tendens att göra det=)
  Så du har varit i Ullared, nu blev jag avundsjuk. Vi brukar åka dit 2 ggr per år men nu har vi bestämt oss för att inte åka. Förhoppningsvis blir det en resa i höst i alla fall för att köpa vinterkläder och julklappar.

  Ha det så gott.
  kram ida

 • Mamma Millan

  O så fint..alltids kul när man tar på nåt nytt…som är helt oväntat för alla andra!!!
  jag älskar vita kläder o trivs sååå ra idem…men dessvärre kan jag knappt ha det…eftersom jag är en hopplös kladdfia…min make retar mig alltids för det;)hihi
  Så det blir mest svart för min del!!

  Kram o go kväll;)

 • Made in Persbo...Carina

  Oups! Ser att jag missat att svara på vad jag har för kamera och objektiv. Kameran är en Nikon D80 och mitt favoritobjektiv som jag använder för det mesta är ett Nikon 50mm objektiv med ljusstyrka 1,4. Sen har jag ett zoomobjektiv från Nikon (följde med i kamerakitet när jag köpte kameran) och ett Tamron 95 mm macro också som användes flitigt innan jag köpte 50mm objektivet.

  Roligt att du lagt in en bild på dig själv! Väldigt roligt att få ett ansikte på den man "pratar med" …. säger jag som själv inte lagt ut nån bild på mig själv *hi, hi*.

  Kram på dig!
  /Carina

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Ja åhh det där linnet är jättefint och jag kan riktigt se hur det är på dig, du blir ju så himla fint solbärnd också och då är gult supersnyggt!

  Jättefin vägg (är man skadad eller haha) som skymtar bakom linnet och bilden på liljan är såå fin!

  Kraaaam
  Mia

 • Mamma C

  Tycker inte du ser så blek ut på kortet som du visar. Tror att du passa ypperligt i starka färger. Tunikan var jättesöt, söt i sommar med lite bränna på huden.
  Kram Mamma C

 • Kamomilla

  Helt superkul att hitta nya sidor av sig själv! och jag kan tro att du passar så bra i gult! Det strålar ju om dig av livsglädje annars också!

 • lottens vita och gröna

  jaaaaaaaaaa gult är vackert och alla fäger i rätt sammanhang, man får liksom inte bli vitblind….du är en sån härligt varm levnadsgla människa…klart du ska ha en sånt vackert linne i härliga varma färger!

  varmkram lotten

 • Anonym

  Håller med, gult är jätteläckert…

  Tack för det goda fisk receptet, ni som ej provat, gör det, jättegott!!!!!!!
  Kramar Nettan

 • Annas skattkammare

  Jag kan känna igen mig i det, jag gillar vitt och neutrala färger i inredningen men när det kommer till kläder kan jag ha på mig både rött, rosa, gult och blandat! =) Jättefint linne!
  Kram /Anna

 • Liten Bod

  Hej! Jag var ju tvungen att kolla vem som hänger koppar i träden :)))
  Vilken fantastisk blogg du har! Jättefina bilder, och kul idéer… Jag är en svart-och-färg-människa när det gäller kläder. Speciellt starkt rosa och turkos så här på sommaren. Inga vita tunikor på mig 🙂 Kram, Tina

 • Guldkant På Livet

  Jätteläckert linne Anna! Och snyggt fotat! Så fint och passande till alla sammanhang i sommar…

  Faktum är att: På sikt måste vi alla människor omge oss med ngn färg, annars blir man galen sakta men säkert: ) jo, så är det. Vårt innersta jag längtar efter och behöver färg även om vi är många i bloggvärlden som avgudar VITT….

  Jag köpte i våras en orange kofta. Nyligen köpte jag en scarfes att ha till, med grå botten och med cerise och oranga blommor, jag älskar det! Likaså kan man bli glad av en gul blomma el annan med färg, även om vårt trendriktiga öga smälter för en helt vit bukett. Så det är helt sunt som du känner, färg är i grund o botten lika vackert! Vi behöver en dos av både och, vitt för stillhet och ro, färg för glädje och livslust!

  Hur långt blev nu inte detta: )
  Mari.

 • Vit som snö

  Klart att man måste ha liite färg i livet också, det blir ju pricken över i. Särskilt vår o sommar vill jag ha in lite färg o det blir oftast rosa, möjligen svagt lila..
  Så fina kläder!!!!
  Kram Cilla

 • Patricia

  Visst är det härligt med lite färg…själv gillar jag både rött och rosa och turkost… =)

  Linnet får mig att tänka på Pippi Långstrump… *fniss*

  Ha en bra dag!
  Kram Patricia

 • LantlivsAnette

  Hallojsan !!
  Gult är sååå snyggt..och nu till sommarens bränna..jag förstår att du köpte det linnet !!
  Och gula liljor, det har jag massor av i min rabatt, de blommar så fint i slutet av Juli..
  Ha det gott vännen
  Kraam Anette

 • Anonym

  Vilket härligt färgglatt linne, jag har oxå varit inne i en färgglag kläd period, det måste nog ha med sommaren att göra….*blink

  Ha det gott
  kram Pernilla

 • LenaS

  Åh vad härligt det är att man faktiskt kan ändra sig, att man kan börja gilla det som man tidigare undvikit.
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

 • Anette

  Vilket fint linne och jag kan tänka mig att det passar väldigt fint på dig. Dagliljorna är väl fina, jag har också som jag fått av en tant i Horred en gång för längesedan när jag jobbade där.

  Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »