nyår

Ett kärt tidsfördriv….

Ja, det är så min morfar ser knoppbräda tillverkningen..Det betyder jätte mycket för honom att ha nått att sätta händerna i..Jag beundrar verkligen den generationen som verkligen har slitit för brödfödan..Vi har mycket att lära av dem!

Under en regnig dag när det inte fanns så mycket att `klå sig på` ..så gjorde Morfar ett par knoppbrädor.. Är du intresserad av att köpa någon..Mejla mig på mylovelythingsanna@gmail.com Knoppbrädan kostar 250 kr…


Knoppbrädorna är 1 meter långa..Har 5 knagglar..Man kan välja hur mycket sandpapprade de är..
Jag har ett par kotavlor kvar ifall nån är intresserad ..

I dag har barnen skolavslutning..Efter alla uppträdande blir det tårtbuffe..Så smaskigt..Så många goa tårtor..
Ha det så bra..tack för alla era goa hälsningar och mejl..
Kram Anna

27 Comments

 • Anonym

  Ser redan fram emot att få vara delaktig i den avslutningen nästa vår!! Inte bara för tårtbuffén, men jag kan ju inte förneka att det låter fantastiskt för ett kak- o tårtmonster som mig!!!!!
  Kram Marguerite

 • Made in Persbo...Carina

  Heeej!

  Så spännande med det nya objektivet!
  Hoppas du inte behöver vänta alltför länge på det. Ska bli spännande att se om det kommer lite bilder på bloggen fotade med det framöver 😉

  Kram på dig och ha en underbar midsommar!
  /Carina

 • Bodil

  Hej Anna!

  Knoppbrädorna är så himla fina. Han är så duktig din morfar. Var glad att du har honom och att han tycker det är kul. Jag fick aldrig träffa min morfar…
  Hårt arbetande var dom det har du rätt i…
  Min farmor som jag är döpt efter var dansk sköterska som träffade min farfar och flyttade til Sverige och födde 15 barn och blev änka tidigt, farfar dog när han var fyrtio….
  Oj, nu blev det släkthistoria här, blev lite nostalgisk.
  Ha en fortsatt fin vecka och fin midsommar.
  Kram Bodil

 • Anki

  Hejsan!
  Vilka fina knoppbrädor…finfint att ha en sån kreativ morfar! Funderar stenhårt på att beställa en!
  Vilken fin blogg du har…underbart hem!
  Nu när jag hittat dig, återkommer jag gärna!

  Ha en fin onsdag! Kram Anki

 • Inspiration i vitt

  Hej vännen, ja morfarn är verkligen kreativ och duktig och jag har satt upp min i min flickas rum så att hon kan hänga alla sina kläder på den som annars ligger på golvet. Jag visar den i mitt nästa inlägg.
  Kram på dig/Ingela.

 • Marie

  Hej Anna!

  Hoppas ni har haft en fin skolavslutningsdag och att ni ätit riktigt mycket tårta!!!!!

  Så otroligt duktig din morfar är, hans knoppbrädor är så fina.

  Ha det bra!
  Kramar Marie

 • Underbara Hem

  vilken go morfar du har , ja dem slet verkligen förr, och det arbete dem gjorde det var riktigt
  ska se när jag flyttat om jag kan behöva en sån fin knoppbräda
  dem kan man ju ha till så mycket
  kramis

 • Ida

  Vilken mysig och duktig morfar du har. Måste kännas jättekul för honom också att hans hantverk säljer så bra, de är ju sååååå fina knoppbrädorna. Jag älskar min, den är så perfekt och jag visar stolt upp den för alla som kommer.

  Hoppas att er dag blir underbar.
  Kram Ida

 • Patricia

  Ja nog har vi att lära av den generatinen…i alla fall de som är yngre än oss… =)

  Min farmor är fortfarande i livet och dryga 90 år, bor fortfarande i sitt hem och först nu sista året har hon börjat bli "gammal". Men innan det så hade hon sina sysslor hon var tvungen att göra och hon skulle sticka raggsockor för det gör man till vintern och hon odlade potatis och rensade land och höll på, men en sak var helig och det var söndagar, det är vilodagen och då gör man inget annat "arbete" som städa eller rensa ogräs o.s.v…. =)

  Låter härligt med tårtbuffé… =)
  Hoppas ni får en fin skolavslutning!
  Kram Patricia

 • Lilla huset på prärien

  Åh vilken gullig morfar du har som gör sådana fina hängare till dig! Önskar att min pappa kunde vara lite så med mina barn. Min morfar finns tyvärr inte längre. Snyggt bord som skymtar där under!!

  Kram Jenny

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »