nyår

Grönt är skönt!!!

Här blir det massor av plommon i år..Ska leta upp massa recept så att jag kan ta vara på alla..Har två träd som är proppfulla,så att grenarna hänger!!

Vindruvor blir det i massor med..Man känner sig verkligen rik när man har mycket frukt och bär!

Min jasmin i kvällningen!

Nu är det semester..gott alltså!! Började semestern med att bada..sola bada.sola bada…härligt!!
Sen väl hemma så hjälpte jag mannen med att ta ner träd..Vi vill ha in mer kvällsol därför skulle vi rensa lite träd..Nu är ju tyvärr inte träd alltid så lätthanterliga..Ett tog en helt annan väg en vad det var tänkt..Brygghuset klarade sig precis ..men vår röda träsittgrupp blev flisor..Samt r0s bågen..Roserna karade sig bra iallafall…inte kul.blev så trött på mig själv att jag inte flyttade undan trädgårdsmöblerna..Jag var inte glad kan jag ju säga,,Sen så började vi röja undan grenar..Och då trampade jag på en stor rostig spik rätt in genom crocsen..aj aj aj!! Det är verkligen superläskigt att få spik i foten..Mannen kom till undsättning och drog utspiken..hua!!
I dag ömmar det..Men ser fint ut..vårdcentralen sa att jag har skydd av min stelkrampspruta och att det är bättre att trampa på en gammal rostig spik en ny..Jag ska bara hålla koll på såret..

Ja ja..bara att bita ihop..Jag ska iväg med tre vänner till en Antik och loppmarknad en bra bit härifrån idag..så foten är instoppade i för små crocs för att få stöd..Sen blir det nog alvedon med.

Ja ja..Det går över.Nu vet shit happens!! Perfekt att börja semestern med utflykt och loppis!!

ha det så bra alla goa vänner!!

Kram Anna

18 Comments

 • Kämpegården

  Jag tror faktiskt detta är ett riktigt plommon år, vi har liksom du så mycket plommon så det bara hänger.
  Kan inget annat än att hålla med om att man är rik på ett sådant sätt.

  Hoppas såret från spiken läker och att du slipper för stora kosekvenser med det.

  Kram
  Tezz

 • Monkan

  Plommon, mums! Mamma brukar förmedla en kasse till mig från deras grannar, och jag kan snudd på vräka i mig alla på en gång 🙂

  Åh vad mysigt ni har där med sittgruppen i trädgården, underbart. Men aj aj, en spik i foten. Stackare.

  Såg inlägget om kanelknäcke längre ner. Det hade jag aldrig hört talas om, måste testas!

 • Anonym

  Hej Anna!

  Otur med foten…ajaj! Hoppas du snart blir helt bra!!

  Vackert och en rikedom med både plommon och druvor. Tänk att allt Gud ger oss är så skönt att se på. Vilken Gud vi har!!

  Kram

 • Patricia

  Har en vecka kvar till semestern och jag längtar verkligen…hoppas inte det här är den sista sommaren vi får för i år… =)

  Men jisses, att det gick så illa när ni sågade träden…tråkigt med möblerna och hoppas foten snart är bra igen…hujedamig. Jag trampade in en lång Hagtornstagg när jag var tonåring, rätt upp i hälen…det var INTE roligt…usch!

  Kram Patricia

 • livetpåfyran

  Hej Anna!

  Oj då det kunde gått riktigt illa både med huset och foten!!

  Ja ta ner träd är inte en lätt sak…prova en talja nästa gång så kan ni "styra" trädet åt rätt håll oavsett hur det lutar…

  Va underbart kul med loppis!! Imorgon åker jag til Gotland och hoppas på lite fina loppisfynd där.

  Ha det så gott i den underbara värmen, kram Pia

 • Nattmia

  Vad tråkigt med möblemanget 🙁 Men härligt med kvällssol..

  Loppisar är så kul men här är så få runt omkring där jag bor så det blir tyvärr sällan.. Skall hålla utkik på semestern sen då man har tid att köra en bit och se om jag kan fynda lite till hemmet..

  Ha en god fyndtur..

  Kram
  Mia

 • Lilla huset på prärien

  Men usch vilken ruskig upplevelse med spiken i foten! Aj, aj vad ont det måste gjort. Vilken dag – först slå sönder hela trädgårdsmöblemanget och sedan spik i foten. Hoppas de andra dagarna blir bättre!

  Härlig bild på jasminen!

  Kram Jenny

 • Bodil

  Hej Anna!

  Nedrans vilken otur ni hade och vad läskigt med en spik i foten.
  Hoppas att det inte blir infekterat.
  Ha en super trevlig loppis runda och hoppas att du fyndar mycket.
  Kram Bodil.

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Fy vad läskigt med spik i foten!!! Kevin trampade på en för några år sedan och jag fick dra loss honom från brädan med spiken, det var så läskigt!

  Underbara plommon du har, det är så gott med plommon inlagda i sockerlag. Vad stora dina druvor är redan, mina är lite mindre 🙂

  Kram
  Mia

 • Tulipa

  Det är lyx med en trädgård som dignar av bär och frukt, – lycka och njutning!!!

  Lät läskigt med foten!
  Jag trampade på en spik när jag var barfota, det är många år sedan, men smärtan minns jag…

  Lycka till på den trevliga rundan idag!
  Kram Mariette

 • lottens vita och gröna

  åhhh vilka bilder alltså, ljuvligt med egen frukt!
  men gumman, det där lät inget bra med en spik i foten, själv känner jag mig som jag har tappat en skruv..hehe man blir lite slö i huvvet av solen och ledigheten! vad kul med lite loppis, det piggar upp det! på lördag drag jag och lena kristina till melinda i säter, där ska det bli loppilopp tjoho!!!

  ta hand om fot nu go jaktlycka!
  varmkram lotten

 • Evans

  Hejsan! Vilken härlig trädgård du verkar att ha, med fruktträd och allt, för att inte tala om jasminen, enorm, luktar den så där gott som smultron nästan? Otur med spiken, men hoppas du hittade något på loppisen. Ha nu en riktigt skön semester/Eva

 • Blonder og perler

  Deilig med frukt fra egen hage.
  Ble så misunnelig på jasminen din- har ikke fått til den før, men fikk lyst til å prøve igjen nå.
  Synd med sittegruppen din – og din fot. Håper det går bra.

  Klem

 • corrina

  Härligt med vindruvor och plommon, mitt plommonträd har inte bärt frukt på många år men grannen har och de gjorde en jätte smarrig paj. Jag har perikor i stället, undras vad man kan göra med dem, vi får så många och jag kan inte äta dem. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »