nyår

En vacker gammal…..

Kikare fyndade jag med….

Kan tänka mig att det är en sån kikare som har blivit använd på teater för att se bättre!

Jag bara älskar gamla etiketter…

Det är så roligt att göra såna här superbilliga superfynd..Roligt att ha saker med patina och historia!

Här hemma tar vi dan som den kommer..Dottern och jag bakar..I går bakade vi dubbel sats bullar..bröd och så avslutade dottern dagen med att baka choklad muffins som vi stoppad blåbär,smultron och jordgubbar i..Otrolig goa..smultron har en fantastisk smak..

Ha det så got goa vänner!! Kram Anna

23 Comments

 • Made in Persbo...Carina

  Halooo Goding! Dina loppisfynd är ju sååå fina! Och vet du, jag vet ett ställe där det finns skolplancher att köpa. En högställd som är lika liten som de jag har i L´s rum djurmotiv med rovfåglar om jag inte minns fel. Sen en liten lågställd med metallkrok föreställande något med hus om jag inte minns fel. Sen fanns det en stor också du vet den där stora vanligaste storleken. Minns inte vad den hade för motiv.

  Så härligt det lät med ert storbak! Jag skulle vilja baka bullar nån dag. Det var evighetersen sist men jag får aldrig tummen ur.

  Ha det gott så hoppas jag vi hörs snaaart igen 🙂
  Kraaam, Carina

 • Evans

  Hej i regnet! Just nu längtar jag efter sol och värme. Känner inte att jag vill gå utanför dörren idag. Baka var en bra ide, imorgon åker jag och mina döttrar till Sandhamn,suck, hoppas det blir bättre väder. Ha det gott/Eva

 • vitating

  Hej Anna! Åh vad jag har saknat dig och flera andras blogginlägg! NU ska jag kika igenom alla dina en tid bakåt! Äntligen fungerar det igen även hemma, inte det trådlösa men själva fasta enheten så jag får sitta i sovrummet tilld vi köpt en ny trådlös enhet. Tack för din kommentar! Låter mysigt med bakning med dottern,närmin dotter, 2 år hjälper till så målar hon med smeten, häller ut och smetar in sig med mjöl osv., inte lika kul alla gånger *fniss* Ha en härlig dag!
  Kramar Maria

 • Ida

  Hejsan Anna!
  Vilket underbart fynd. Så skoj att äga unika saker, då blir ju stilen mer personlig. Vad mysigt ni har det er familj. Är så härligt att baka med barnen.

  Ha det så gott.
  Kram Ida

 • Tulipa

  Hej Anna!

  Fin idè att sätta fönstret i fönstret för mer gammeldags känsla!

  Och så härliga fynd, det är du lite mästare på!!!
  Längtar till Helsingör när jag ser bilderna därifrån, snart ett år sedan vi var där.
  Kanske på semestern!

  En gammal kikare såldes dyrt på auktionen jag var på igår, så din var ju ett fynd då!

  Vad smaksigt det låter med allt bakat, smultron är sååå sött och gott…en sommarnjutning av klass!

  Kram Mariette

 • moni

  Den var jo helskjønn den gamle kikkerten du har funnet:) Du er så inspirerende med din vakre og koselige blogg og jeg setter virkelig pris på deg og din blogg:) klem monica

 • Kamomilla

  Hej vännen, vad roligt att du kikade in hos mig! En sån hel massa inlägg jag missat hos dig, men nu har jag läst ikapp. Vilka underbara fynd du visar upp och vilket roligt sammanträffande att vi båda visar upp en gammal kikare i våra nyaste inlägg!

  Jag blir alltid lika imponerad på din fyndnäsa som aldrig verkar slå fel!… Härliga inlägg!
  Förstås inte så roligt att din arbetsplats lades ner, men jag önskar dig all lycka på den nya platsen!
  Kram, kamomilla

 • Hulda

  Så skjønne, gamle apotekerflasker du har funnet. Denne, lille kikkerten var også så fin. Og esken den ligger i er jo et klenodium. Artig med slikt! 🙂 Det er jo så dekorativt også. Fine bilder!

 • Hannis

  Här ska fixas vitchoklad mousse i dag.
  Lagom bakning för mig=))

  Vilka fynd du gjort,både flaskorna och kikaren!
  Kul när man hittar gamla saker billigt.

  Kram Hannis

 • Patricia

  Vilken söt gammal kikare.. =)
  Vad vore livet utan Loppis fynd… =)

  Åh va härligt med nybakat…här har det bara blivit en sockerkaka häromdagen, men på semestern orkar jag hålla på lite mer…längtar efter nybakat matbröd… =)

  Ha en bra dag!
  Kram Patricia

 • LantlivsAnette

  Ohhh vilken ljuvligt fin liten kikare, förstår att du köpte den, det hade jag också gjort…
  Så ni bakar idag, du, det skulle jag också behöva, här är såå torrt på fika, ingenting i frysen..
  Ha det gott
  Kraam Anette
  P.s Släng över några bullar till mig vet ja…hii..hii..

 • Ann-Catrin

  hllå anna11
  oh en sån söt kikare.. jag har oxå en som jag bara älskar.. det är en prydnad i sig..

  baka.. ja du det kanske man ska göra imorgon när det komma skyfall.. blir så sugen av din kreativitet

  kram på dig gumman♥
  Ann-Catrin

 • LenaS

  Visst är det så att det är underbart att fundera över historien bakom sakerna vi hittar, gillar tanken på av de kan ha används till och när, kikaren var ju hur kul som helst att hitta…..
  ha en fin dag!
  kramis/LenaS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »