nyår

Helt otroligt!!!

Hade tänkt att åka på loppis i dag..Men bestämde i går med dottern att vi skulle ta det en dag tidigare..Jag fick bara sån lust…Vi åkte i väg..
Och jag satte igång med att spana så fort vi kom in i butiken..Lät blicken svepa över hyllorna. Nämen där kom ju en dam som arbetade på loppisen med en vagn full av saker. Som skulle ut på hyllorna..men vänta..vad var det jag såg..Kan det vara möjligt..Jag skyndade mig fram..mumlade nått..är den till salu..Ja sa hon..Jag tog tag i den direkt..ingen annan hade hunnit fram före mig..Inte så att det var nån hets att komma fram till vagnen,,Jag stod där lycklig med mitt fynd i handen..Aldrig trodde jag att jag skulle hitta en gammal dricka back med 12 flaskor på en vanlig röda kors loppis..Oj oj oj!!När jag stod där med drickbacken i handen..Kändes det högtidligt och förutbestämt att jag skulle ha den..tänk om jag åkt i dag..Då skulle den inte vart kvar!!


Något mer underligt som hände var att helt plötsligt så stod det en tjej framför mig..Hon sa är det du Anna`? Jag tittade på henne namn och ansikten spelades upp i mitt inre..och där var namnet..jag bara hej..Patricia..vi bara pratade och o pratade..Hon var en tonårskompis som jag nog inte sett på 15 år..Så häftigt möte!

150 kr fick jag ge för backen och 12 flaskor..Tittade på en dricka back på Baloo Antik..De skulle ha 250 kr och då var det inga flaskor i..Så jag gjorde ett lysande fynd..En efter längtad sak..som jag har spanat länge efter..
Handdukarna som ni ser på bilden..Är de handdukar som Maria och jag loppade ihop..Hon fick hälften ..så det var väldigt många handdukar vi kom över till ett fantastiskt pris..70 kr för en proppfull ica kasse..det kallar jag fynd!!!

Just nu står backen här vid min skänk i matrummet..Gillar den här delen av matrummet så mycket..Tycker det är så fint med det vita mot det ruffiga..Jag älskar verkligen den gamla sletna kotavlan..så snygg..vilken patina!!Det är faktiskt så att jag uppskattar denna slitna kotavlan mer än de som är i nyskick…

Tack alla ni goa som kikar in till mig..Jag trivs så med att fota, skapa och göra inlägg..Så roligt att ha tid att få göra detta en stund varje dag..när jag har semester…Tänk om man hade detta som sitt jobb..Åh va kul..Men jag är väldigt glad att jag har det som min hobby….Då får man kraft och energi av allt skapande..Att allt det andra som inte alltid är så kul..går lättare..

Kramar Anna

33 Comments

 • Ann-Catrin

  Anna!1
  man häpnar alltid över dina fantastiska fynd.. den där backen är ju urcharmig.. kan platsa precsi var som helst

  Underbara bilder♥

  Här blåser det som bara den idag.. känns som höst

  kram och trevlig hgelg vännen
  A-C

 • LantlivsAnette

  Ohhhhh Anna !! Vaaa, kanon, jag hittar nästan inte ord..vilket kap, såå fin dricka back, man kan inte fatta att en sån kan hamna på loppis…eller hur ?
  Du har sååå fint, och du fotar ljuvligt..
  Ha det gott
  Kraam Anette
  P.s Kika in hos mig sen så får du se min lilla stege som jag har fyndat

 • Patricia

  Åh grattis till fina fyndet…jag skulle inte ha något emot att köpa en sån back jag heller… =)

  Letar just efter en gammal flaskhållare till mina gamla flaskor… =)

  Jasså du har en vän som heter Patricia…blev så paff när jag läste mitt namn så jag var tvungen att fundera vem jag träffat…men insåg snabbt att det ju inte var mig du träffat… hi hi.

  Ha en fortsatt skön semester!
  Kram Patricia

 • Viveka i Bläckhornet

  Men hjälp så underbra låda! Varför kan inte jag få bo granne med dig så vi kan följas på loppis? 😉 Du lyckas hitta de mest fantastiska saker.
  Och en kasse handdukar för 70:-…jag bara gapar.

  Kram på dig turgumma där…haha

  Viveka

 • Tulipa

  Jag förstår din lycka..jag hade också kastat mig över den…*ler*

  Tänk vad glad man blir över dessa fina gamla saker man hittar och med stolthet för med sig tillbaka till sitt hem!
  Loppislycka och kärlek till svunna tider…

  Kram Mariette

 • Marie

  Wow, vilket superduperfynd du har gjort Anna!!!!!!! Tror absolut att det var meningen att just DU skulle hitta detta fantastiska fynd, grattis!
  Håller med om att det är vackert med det ruffa och slitna mot det vita!!!!!!!!! Man blir alldeles lycklig av dina bilder, nu längtar jag tills jag får se allt på riktigt också, hihi.

  Många kramar
  Marie

 • Evelina

  Du har så otroligt många fina fynd. Och så lustigt att handdukarna var från en släkting till mig. Då måste de ju bli ännu mer värdefulla för dig, eller hur ;-D *fniss*
  SÅ mysigt med en fika idag, tack för att jag fick komma. KRAM
  PS: Jag släppte av Jonatan "någonstans i kvarteren" bakom idrottshallen enligt hans önskemål. Han är ju för söt. 🙂

 • kjersti

  Hei:)

  Kom tilfeldigvis over bloggen din!
  For et kupp du gjorde der, det må ha vært et kick da du gikk derfra med den kassen under armen!!!???
  Sånt er jo for godt til å være sant!!

  må bare si at du har en fantastisk blogg!
  Personlig & inspirerende:)

  Ha en fin dag!

  Hilsen Kjersti fra Norge

 • Pink and white dreams

  Hej
  jättefint fynd och så billigt. Här i Finland får man betala nästan samma summa i euro, nå kanske inte riktigt, men här är allt sånt där väldigt dyrt.
  Imorgon och lördag blir det storloppis här i bygden och vi skall dit och sälja också.

  Sabi

 • Liten Bod

  Det kan man kalla fynd! Så jättefin patina på träet i backen, och jag tycker också att din kotavla är finare än de nyare 🙂 Kram, Tina

 • Bibbi

  Vilka underbara fynd! Bara att gratulera!
  Har inte hunnit med så mycket loppis själv än…Men sommaren har ju bara startat, hinner mycket än.
  Ha en underbar sommar med många fler fynd:-)
  Kram Bibbi

 • Jojo

  Wow, vilket fynd! Här i stan känns det som om allt är för dyrt eller redan fyndat.. 🙁

  Avis på ditt fynd är jag lite, ja 🙂

  Ha en trevlig dag!
  Kram Jojo

 • moni

  for noen skjønne funn, helt herlig altså og virkelig vakkert satt sammen:) tenk at det er mulig å gjøre slike kupp, ja det var nok forutbestemt det tror jeg også:) sommerklem fra Monica

 • pysseltanten

  Shit pommes frites…vilken fiiin drickaback!! =))
  Häääärligt gammal…
  Håller med dej…tycker oxå de e snyggt med det ruffiga mot de vita…
  Ha en fiiin dag…
  Kraamizar Git

 • Made in Persbo...Carina

  Gaah! Du upphör då aldrig att förvåna! Sååå otroligt snygg drickaback! Jag har en drickakorg som inte alls är lika fin (den står helt oförtjänt och skäms på vinden) den gav jag 350 kr för och då var den tom. Ja du har verkligen fyndradar!

  Har för mig planscherna kostade runt 150 kr styck….men det kanske kan vara förhandlingsbart.

  Ska försöka få tid att lägga in ett nytt inlägg ikväll, men det är märkligt så mycket man har att göra när det är semester *fniss*….just nu funderar jag på att ta en tur med bilen till ett loppisställe jag aldrig varit på tidigare 😉

  Kraaam på dig vännen så hörs vi snart igen!
  /Carina

 • livetpåfyran

  Vilket fynd du har gjort!!

  Javisst hade det varit trevligt att få jobba med inredning och styling vi får inte sluta drömma och längta.

  Ha det gott vi ses säkert någon dag i vallers. Kram Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »