nyår

Vidunderligt vackert!!

I dag har jag varit och köpt ett gammalt slagbord..Det är flera 100 år gammalt..så vindunderlig fint..Tänk vad många som har suttit runt det..

För några dagar sedan frågade jag på en loppis om de hade ett slagbord i gömmorna..Inte här men hemma sa de..Jag skulle få komma och titta på det.. Ja trodde det knappt var sant..helt otroligt de hade ett slagbord..Så det lönar sig att fråga efter saker!!


Dessa fiskesaker följde med i en fantastiskt fin låda jag fick på köpet..Jag tänkte slänga skräpet som låg i lådan men upptäckte att det var fantastiskt vackra saker..Så jag tog och hängde upp dem på väggen på en bit av en gammal handgjord kratta.Som ser ut som en liten knoppbräda!

Det blev lite ommöblering innan jag kände mig tillfreds med det nya matmöbelmanget..Korgstolarna från verandan fick komma in..Den gamla kökssoffan och två Ballebo stolar fick flytta in med! Nu känner jag mig jätte nöjd..Jag älskar dessa gamla ting med historia!!

Helgen har vart så rolig. Carina , Marie och Mia har sovit här i helgen..Vi har loppat på dagarna häromkring och i småland..

Carina , Mia och jag körde lite fel..men gps ledde oss rätt..Över små broar och slingriga kostigar..hi hi..Vi var så fika sugna och helt plötsligt så dök ett cafe upp ur ingenstans..med massa människor som satt på uteserveringen..Mitt ute på åkern vid en gård..
Åh vad glada vi blev.Sen visade sig att vår felköring inte var helt fel..Vi körde nog in 3 mil..

Carina hann med att ge oss en liten fotokurs med..Så nu fotar jag inte på autoläget i Kameran mer..tack goa bästaste Carina..Du kommer att bli en stor fotograf..Du fotar redan i Världsklass!!

Ha det så bra goa vänner..Jag kikar in till er så fort jag kan..

Kram Anna

36 Comments

 • Liten Bod

  Så fantastiskt fint köket blev! Helt otroligt vilken skillnad små medel kan åstadkomma. Grattis till bordet också, som sagt ibland ska man ha tur 🙂 Kram, Tina

 • LantlivsAnette

  Halloj där !!
  Men åhhhhh, så vackert slagbord, och du har fixat o möblerat till det så himla fint…med korgstolar o soffan !! Jaa, jisses vad vackert, jag tappar andan !!
  Och så roligt med bloggbesök !!
  Ha det gott vännen
  Kraam Anette

 • Anonym

  Hej Anna! jag har oxå ett ett slitt gamamlt slagbord,2,10*1,10, på mitt är det 2 lådor en liten &stor.Iden stor förvarades socker,jag har en sockertång hängandes på den.Säljer ej det för penngar ler.

 • MormorRuthsAnn

  Hej Anna!
  Vilket otroligt rätt härligt slitet bord! Man blir alldeles varm i magen när man ser så vackra gamla möbler!! Det ser fantastiskt fint ut i köket!

  Kul att ni hade en fantastisk helg!! Hittade du några fynd??

  Varm kram
  Ann

 • johanna

  Hej
  Men du sååååå fint!!!! Det blev ju bara så bra!!!! Förstår att du är överlycklig…. fina kuddar du har i soffan oxå.

  Nej jag hoppade över det i söndags. För på fredagen var vi på grillfest o sov över där och på lördagen var jag på tjejkväll som oxå blev väldigt sent=) Så jag ville inte åka iväg på söndagen oxå…men har funderingar på nästa sönd kanske. Men det är som du säger att det börjar bli alldleles för mycket folk där=(( Jag vet bara för nått år sedan så var det knappt någon där.

  Ha en riktigt bra dag!
  Kram

 • Mamma Millan

  Hejsvejs!!!
  Vad vackert slagbord..o så fina korgstolara gjorde sig till detta…Dit kök är sååå lluftigt o ljust!
  Ni verkar haft en jättemysig helg…förstår ni hann med måååånga loppisar!!!

  ha det gott !!

  Millan ♥

 • Paula

  Hej Anna!

  Jag har hitta hit via Carina med bloggen Made in Persbo och dit via 2 Fröknar. Vilka ljuvliga bloggar ni har! Och så kul att ha likasinnande att dela detta intresse med. Och vilka ljuvliga hem ni bjuder på. Tack!
  Jag lägger till din blogg på min länklista, och hoppas det är ok.
  Ha det!!!

 • Bodil

  Hej Anna!

  Vilket underbart slagbord.
  Vad bra att du frågade och som sagt ibland så lönar det sig.

  Man nyfiket fråga vad för goda råd du fick ang. fotografering?
  Man tar ju gärna emot alla tips man kan.

  Ha det så gott!

  Kram Bodil.

 • Marie

  Blir så otroligt glad för din skull att bordet blev ditt, kan riktig se framför mig hur du har möblerat om halva dagen, hihi. Det blev iallafall supersnyggt!!!!!

  Tack söta Anna för en jätterolig helg, hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen!

  Kram Marie

  Ps. Lycka till imorgon!

 • pysseltanten

  Åååååh vilket bord…=)))
  Skulle kunna gå på vatten för ett sånt…*aavis*…
  O härligt blev de med korgstolarna till…
  Ha en fiin måndagskväll…
  Kraamizar Git

 • Ardisia

  Hej Anna.. Vet du, jag nästan svimmar. Du har det så fint! Du har verkligen öga för de vackra *blir grön av avundsjuka*
  Grattis till det häftiga slagbordet!

  Keep up the good work gumman!
  Kram Ardisia

 • Tidsmästarinnan

  Hej goa Anna,
  grattis till ett superduperfynd, och hjälp vad fint det blev när du hade "möblat om" klart 🙂

  Inte riktigt samma känsla i bord från Ikea eller Mio, nej, det kan man ändå inte säga riktigt…

  Stor kram!

 • Patricia

  Vilket fint gammalt bord du lyckats få tag på.. =)

  Visst är det kul att möblera om och få lite nytt och annorlunda hemma.. =)

  Kram Patricia

 • livetpåfyran

  Hej!

  Vilket underbart bord!

  Ja det är härligt med tips, ser att det är ett helt annat ljus nu i dina bilder. Jag gillar också så ljusa bilder, trixar jämnt med vitbalansen…

  Kraaam Pia

 • Made in Persbo...Carina

  Hej goa gulliga rara Anna!
  Sååå fint bordet är! och så fint du ordnat det med soffan och stolarna runt om. Passar jättebra!

  Så roligt det var i helgen och både du och Mia hade ju lagat så god mat! Gillar att jag fått en ny favvomacka nu med men såklart smakade det extra gott på ditt goda hembakade bröd!

  Själv är jag rätt irriterad idag. Nya datorn krånglar och sånt tycker inte jag att nya datorer ska hålla på med! Längtar efter att kunna lägga in bilder på bloggen för inläggen blir inte alls roliga utan.

  Kul att du gillade mina fototips! 🙂

  Ha det gott så hörs vi snart igen vännen!
  Kraaam, Carina

 • Hem och Lycka

  Å vilket fint bord, vilken tur att du frågade! Hela rummet är jättefint med möblemanget och kul med grejerna du hängde upp! Jag har precis hängt upp farfars livboj i trädgården som hängde på hans fiskebåt. Den är nog 60 år och fint patinerad av väder och vind.

  kram Mia

 • Hulda

  Skjønner godt at du er fornøyd med det gamle slagbordet. Helt nyyydelig! Kurvstolene passet så godt til også. Flott!!

  Nydelige bilder fra kjøkkenet ditt også. Så herlig knaggrekke, supersøtt med rosmarinkransene også. Du er flink! Kom gjerne innom Husfruas Memoarer. 🙂

 • Viveka i Bläckhornet

  Men anna jag får dåndimpen…
  ett sånt gammalt bord har jag varit på jakt efter länge nu. Och sen bara ramlar du över ett. Får jag fråga hur mycket du betalade?

  Jag är inte alls avis bara grön i ansiktet…hihi.

  (men du är värd det)

  Kram Viveka

 • Guldkant På Livet

  Jissus, vilket vackert bord!!! Och hela matplatsen, så snyggt du har det, verkligen sinne för det vackra ocyh vilket fint kök och lampan blev pricken över i! Trevliga bloggvänner du haft på besök! Mari.

 • Jillsan

  Hej Anna!
  Vilket fynd, så vackert bord!!!
  Det låter underbart när ni har "loppat omkring" visst är det härligt md sådana turer.
  Ha det gott!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »