nyår

Buy cane sugar…

Ja, varför köpte jag inte fler säckar..

Hittade till min stora lycka säckar på ett militärt överskottsbolag..Köpte två..De var urbilliga.Jag bara älskar dem..jag har så länge velat ha franska mjölsäckar..Men inte haft råd att köpa dem..Nu hittade jag vackra säckar för 20 kr st..Då blir man lycklig…

Mitt bord är jag så lycklig över med..Det känns så mäktigt att sitta och äta vid ett bord som är flera hundra år gammalt..
Jag skulle behöva lite hjälp med att lista ut hur gammalt det är..Jag tror att det är från runt 1800 talet..men vet inte säkert!!

Det är väldigt kul att få duka upp bordet..Har loppat ihop massa runda vackra ärjade brickor och udda fina bestick..Dukningen ni ser en skymt av är från i går..Jag hade Anna Mård och hennes fotograf Karin här igår..De gjorde ett hemma hos repotag..Speciellt roligt var det ju att jag precis hade fått hem bordet och fick den där genuina allmoge hemma känslan som jag älskar…Karin är en jätte duktig fotograf..Bilderna såg kanon bra ut..

Säger till var och när repotaget kommer ut…

I dag är det tvätt och packning som gäller..Vi drar till Danmark På Lördag..Mina bröder ska bo här..Så det är perfekt med både hus och kattvakt!!

Tack för alla goa hälsningar..
Kram Anna

24 Comments

 • Made in Persbo...Carina

  Tack! Du är då för gullig Anna! Så rart att du tyckte jag passade bra i tunikan.
  Ja men jag kan tro att du har mycket att tvätta och packa nu när ni ska iväg. Ni är ju några i familjen 🙂
  Jag är bara liiiiiite avis på att ni ska till härliga Danmark. Försökte i våras bearbeta M att vi skulle åka dit i år i igen men så blev det alltså inte.

  Ha det gott och hoppas resan blir trevlig och med bra väder!
  Kram, Carina

 • Anonym

  Oj oj oj, det var ju jättefint ditt nya bord!! Och säckarna sen då, görläckert!!! Vi hörs av innan ni åker till Danmark!! Kram Marguerite

 • Guldkant På Livet

  Å ja, bordet är bara så himla vackert att det är inte klokt, fin bild med! Och säckarna, lykost, vilket fynd!!!! Va kul att Anna och Karin var på besök, det kommer bli ett toppenreportage!!!!!

  Mari.

 • Ida

  Hejsan goa Anna!
  Så mkt vackert du hittar, blir helt salig när jag tittar in hos dig. Slagbordet och säckarna var ju underbara och de passar så fint in hos er. Ska bli spännande att få se ditt hem i ngn tidning i framtiden.
  Hoppas att ni har en underbar semester.
  Kram Ida

 • Made in Persbo...Carina

  Hallooo!
  Jag kan inte se mig mätt på ditt vackra bord! Det är helt magiskt vackert! Har ju själv två st som också är gamla men de är inte orörda som ditt. De var "omstylade" på olika sätt redan innan jag köpte dem.

  Ha det gott i Danmark så hörs vi snart igen…puss, puss!
  /Carina

 • Marie

  Hej Anna!

  Säckarna är superfina, kan fortfarande inte fatta att jag köpte några. Men jag var så himla trött, kändes som att luften hade gått ur mig efter två dagars loppande, hihi.
  Bordet är såååå vackert och vilken fin dukning. Är så roligt att du hittade så många fina silverbrickor under helgen, blev toppensnyggt att duka med.

  Ha det bra, och om vi inte hörs innan ni far till Danmark så får ni ha en riktig toppenvecka!!!!

  Kramar Marie

 • pysseltanten

  Vilken tur med säckarna! Som hittat verkligen…
  O de där bordet…ååååååh vad jag skulle ge för att ha de…=))))
  Sååå himla fint!
  Ska bli spännande att läsa reportaget…tycker att du har ett sååå himla mysigt o personligt hem…!
  Ha de så bra i Danmark…vi åker dit om en vecka…=))
  Kraaaamizar Git

 • LantlivsAnette

  Åhhh Anna !!
  Jag tror att jag svimmar alltså..himmel vilken fin säck, du skulle ha köpt flera o lagt ut på tradera !!! Jag hade gärna köpt en eller två av dig !!!
  Så vackert ditt slagbord är, vet du, jag tänkte på ditt bord flera ggr igår, jag tycker det är så speciellt med den gamla målningen kvar, och jag tror nog att det är från slutet av 1800-talet…
  Så roligt att de har varit o fotat hos dig, nu väntar man med spänning på att få veta i vilken tidning det blir…
  Ha det gott
  Kraam Anette

 • marie

  Hej Anna!
  Ditt bord är helt ljuvligt!! Riktigt riktigt fint och har hamnat hos rätt ägare som uppskattar den vackra patinan. Ett sånt bord får inte målas om och det vet ju du!!Det är ett superfynd som du har gjort! Grattis och ha det så gott i Danmark!!
  Kram Marie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »