Jul,  nyår

Jeanne dàrc Living JulMagasin!!!

Mina Absoluta Julfavoriter!




Foto/ styling Carina Olander Styling/ text Anna Truelsen

Ja, vänner nu har magasinet kommit! Nu ska ni få höra hur jag fick tag på mitt magasin! I lördags hade jag vart i väg för att förbereda ett styling jobb. Kom hem slog på datorn. Läste kommentarerna på min blogg! Vad ser jag. Flera har fått tag på magasinet. I nästa sekund ringer Carina. Vi båda två , va har den kommit. Åh vad vi väntat.

Nu började en febril aktivitet i min hjärna. Hur skulle jag få tag på ett magasin. Skulle jag hinna in till Varberg ytterligare en gång den dagen::hum..Hum..
Vi skulle ha 6 års kalas ett par timmar senare. Insåg att jag inte skulle hinna. Då, ja Då!! Kom jag på den briljanta idéen att min svägerska och svåger kanske kunde hinna köra ner till Dalsjöfors Trädgård och köpa magasinet. Jag ringde först till butiken. Berättade som det var att jag hade gjort ett reportage i magasinet och ville så gärna ha tag på det. Hon som jobbade i butiken hade stängt.Men..men..men!! Hon var så super gullig att hon hade öppet en liten stund till så att min svåger som bor i Dalsjöfors kunde sticka ner och köpa magasinet. Sen tog de med sig det till oss när de kom på kalaset… Vilken lycka mina vänner..

Jag fotade av tidningen och skickade bilder till Carina. Ni kan ju ana vilken glädje det var att se vårt första jobb i tryck. Se våra namn….

Min svärmor var ju här på kvällen på kalaset. Hon läste texten på Danska för mig. Åh det var så vackert. Jag har längtat så att få höra texten på Danska. Det är nått visst att få höra den läsas högt. Det var som en sagostund och jag var det lilla barnet med tindrade ögon!!

Ha det så bra underbara vänner. Jag är så glad för kontakten med er. Tack!! Härligt att få dela glädjen med er!!

ps. Jag har ny email adress! anna.bjorkliden@gmail.com

Stor kram Anna

36 Comments

  • Inspiration i vitt

    Hej Anna, ååå så vackert jag tror jag svimmar, jaa jag blir inspirerad till max. Så duktiga ni är ni två tjejer. Jag hoppas att vi andta får se mer av erat samarbete. Har inte fått tag i tidningen ännu men snart så har jag den och då ska jag njuta kollosalt.
    Kram på dig/Ingela.

  • The Secret Garden

    Hejsan!
    Oj vad roligt!! Så kul att se sina egna bilder! Det ser så vackert ut!
    Men får man inte ens själv tidningen när de har reportage i den som man själv gjort?? 🙂 Verkar lite sniket /av tidningen/. (eller så är det jag som inte hänger med längre:) )

    Ha en bra kväll!

  • Lilith

    Bilderna ser helt suveräna ut… Kan nog inte ens föreställa mig hur det måste ha kännts att få se sitt reportage i tidningen, måste vara en helt obeskrivlig känsla kan jag tänka mig! Vilken tur att du fick tag på magasinet, att butiksägaren t o m höll öppet lite längre för din skull! 🙂

  • Torparfrun

    Härligt att det löste sig så att du fick se ditt reportage i tryck, förstår att det måste ha varit en härlig känsla!

    Fick själv reda på att numret kommit genom en blogg …idag!!! Så gissa om jag sitter med lite panik över att det ska vara slutsålt!

    Kram Torparfrun

  • Körsbärsgården

    Godmorgon Anna!

    Jag gläds så med Er och med Dig och ser fram emot att hämta mitt förhandsbokade nummer av magasinet inom de närmsta dagarna. Har några mil att åka för att få tag på det men men det är det värt! Kan kanske kombinera det med leverans av granrisbockarna som nu står klara och uppradade på gården. En ståtlig syn! Bilderna i reportaget ser fantastiska ut och det blir säkert ett reportage att återkomma till gång på gång.

    Må gå gott, goa, driftiga Du!

    Morgonhälsning från Karin.

  • Änglarnas hus

    Ooh Jag blir så rörd och så glad för er glädje!!..Jag förstår hur stolta ni är…och har ALL rätt att vara!!..
    Har själv beställt tidningen precis..ska bli såå spännande att se ert repotage!!

    ha det riktigt bra nu..och njut av er framgång!!!

    Kraaam Sanne!!

  • Jag, Mamman

    Grattis från mig med (lite i förväg dock…)
    Ja, som alla di andra går jag också bara å väntar på tidningen… Kommer i posten vilken dag som helst, dessutom tillsammans med årets snyggaste adventsljusstake… Kan knappt bärga mig! =)
    Vill också passa på att både ge mig till känna OCH tacka för en finfin blogg.
    =)

  • Viveka i Bläckhornet

    Jag blev rörd ända in i härtat när jag läste vad du skrev. Kan tänka mig att det var speciellt när hon läste det på danska för dig.
    Jag prenumererar och har inte fått den ännu. Så jag har allt det roliga kvar 🙂 Men av de bilder jag sett så kan jag knappt bärga mig tills den kommer.
    Ni verkar ju vara ett helt fantastiskt par tillsammans.Sån tur att ni gjorde verklighet av era drömmar.

    Mängder av kramar

    Viveka

  • Sköna o Gröna Ting

    Visst är det härligt att få bekräftelse på sitt arbete?!?!?
    Underbara bilder och ALLT vill man ju ha…, hahaha begäret växer!
    Ja du, skam den som ger sig, du t.o.m fick affären till att ha extraöppet.., det du!

    Ha en underbar vecka…
    Kram Marianne

  • Liten Bod

    Ert reportage var bäst! Jag tyckte resten var lite för mycket "samma lika som andra jular/tidningar" i övrigt… Ladan såg helt trolsk ut i sina dova färger! Jag förstår vilken lycka det måste vara att äntligen få se det i tryck 🙂 Kram, Tina

  • Lilla Blanka

    Hej Anna!

    Åhh vad roligt! Och härligt att du tillslut fick hem magasinet!

    Jag har inte fått tag på något änny *snyft* men fortsätter leta.

    Bilerna är helt underbara!!!
    Kram
    Mia

  • Millas hem

    Hej Anna!

    Ja, som jag skrev i förra inlägget är ni båda superduktiga och med era kreativa hjärnor har ni fått till bilder som man bara tycker så mycket om!
    Hur fint som helst, så jag förstår att ni är stolta!!

    Kraaaaam

  • sagolika sinnen

    Jag ser verkligen fram emot att få hem tidningen. Va roligt att se ditt reportage. Ser fantastiskt ut på bilderna. Jag förstår verkligen din yrande glädje. Som ett barn på julafton!
    Ska bli jääääätte skoj, hoppas jag får jem tidningen snart, har beställt den på nätet.
    Gratulationer till er första publicering!!! Många lycko sparkar i baken för kommande påhitt.
    –<-@

  • Anonym

    Hej Anna
    Jag väntar med spännong på detta nummer, ska bli så kul att få läsa ert reportage. Kan tänka tänka migatt det är något speciellt med att se sitt namn på pränt.

    Ha det gott
    kram Pernilla

  • LenaS

    Ja jag vart så glad när jag var in i favvobutiken i fredags och det kommit, hela familjen,även mannen fastnade just vid bilderna från din loge, så himla underbart fint. Grattis till ert första publicerade jobb, ser fram mot fler fina artiklar från er!
    Kramis/LenaS

  • Fru Ekeby

    Hejsan svejsan!
    Grattis till reportaget!!! Det ska bli så spännande att läsa!
    Det ser ju helt underbart ut på bilderna som du visar!
    Hoppas att tidningen ligger i brevlådan i dag!
    Grattis från fru Ekeby!

  • mormorelsie...

    Hej
    Jag köpte den vackra tidningen igår och det är helt underbara bilder som ni har tagit,man blir tagen av allt vackert och kan sitta och kika på bilderna hur länge som hällst.
    Kram
    ninni

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »