nyår

JUL GÅVOR…

Korset fick jag av mina svärföräldrar i Julklapp! Den lila vasen fick jag av Carina när vi bytte Julklappar hos Marie!

Fröpåsen var med i paketet från Carina med. Jag bara älskar den. Den är så fin.. Den stora korthållaren hittade jag på loppis för ett tag sen..

Tack alla ni som kikat in på min loppisblogg. Tack alla ni som handlat saker av mig. Ska lägga ut fler saker så fort jag hinner. Jag hade lite krångel med den nya loppis bloggen.Men har nu fixat en ny loppisblogg..Den hittar ni här !Ja, skam den som ger sig!!

I dag har vi vart på utflykt till Sarons dal i vår skog, jätte mysigt. Vi gick på spången över suckarnas mosse. Hihi.. Man får ha lite fantasi när man har pojkar som älskar rollspel och sagan om ringen. Men platsen Saron är på riktigt det är en plats som heter så i vår skog. En gammal torpgrund. Hur som helst vi hade varmchoklad och fika med oss. Det är härligt.
Snart ska jag jobba, det blir glatt på många sett… hi hi.. Det gäller att ta det lugnt för vägarna är väldigt isiga..
Kramelikram Anna

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »