nyår

Österlen…

Åh, vilka härliga dagar min älskling och jag har haft! Michael och jag har varit gifta i 16 år nu den 23 juli. Vi brukar alltid göra något i samband med bröllopsdagen. Det behöver inte vara exakt den dagen, bara vi kommer i väg utan barn…

Vi tog en tur ner till Österlen-Ljuvligt!! Vi har kört kustvägarna från Simrishamn till Malmö! Höjdpunkterna har helt klart varit Ale Stenar, så vackert. Det är så vackert att det gör ont, vilken natur vi har i Sverige!

Sen så har vi beskådat alla vackra gårdar längs vägen, husen i Ystad och Simrishamn är så otroligt vackra. Tänk vilken Historia de ruvar på. .

Ha det så gott mina goa bloggvänner..
Ps! Jag har hittat en köpmansdisk på blocket i Marks kommun om nån är intresserad, jag fick stå över den , för jag har köpt en annan sak som jag har längtat efter! Här är annonsen på köpmansdisken(det är inte jag som säljer den, men jag tänkte tipsa er som längtar efter en köpmansdisk)

Kram Anna

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »