nyår

Ögonblickets skönhet..

Plockade in lite blommor från trädgården. Såg att det var så vackra i spegelbilden i det gamla spegelglaset, kunde inte låta bli att fånga deras skönhet!

Annars har jag det så gott. Den här sommaren tar vi dagen som den kommer, så skönt.
I dag har jag varit nere hos läkaren och fått en cortisonspruta i benet. Nu ska mitt ben förhoppningsvis bli bättre.Vissa dagar kan jag inte gå, det hugger smärtar vid varje steg. Läkaren säger att det är den stora muskeln från fästet i bäckenet ner i benet som är inflammerad.Nu hoppas jag på cortison och diklofenak.

Det var varit en vår med mycket smärta, men alla massage som min goa man har gett min ben har varit en fantastisk lindring. Kanske att det kan bli årets Julklapp,massage kurs för våra män hi hi!!Nu blir det sjukgymnastik och förhoppningsvis kan jag börja träna igen så att allt det där överflödiga som fastnat på mig kan försvinna..Något som kommit fram i utredningen är iallafall att jag har inte reumatism och sjögrens syndrom och det är jag så tacksam för, nu hoppas jag att den här behandlingen ska göra underverk.

Kram Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »