nyår

En tripp till Jylland!

Bageriet i Gjern

I måndags morse satte jag mig i bilen i färdriktning mot Göteborg! Jag hade allt vart lite pirrig redan sedan kvällen innan.Att köra i storstan är inget jag gör varje dag direkt.!

Någonstans strax innan Göteborg ringer Carina mig och berättar att hon sitter fast i en bil kö ihöjd med Alè en bit innan Göteborg på motsatta sidan av stan!!

Uha, vad pirrig jag blev.Tusen frågor snurrade i huvet, vad vi skulle ta oss till om vi inte hann med färjan! Jag körde vidare och en liten stund senare ringer Carina och säger att kön släppt.Yes tänkte ja!!i andra andetaget så berättade hon att bilen inte startade..De kommande sekunderna gick min hjärna på högvarv.Jag funderade på om jag skulle få köra genom stan i värsta trafiken, de var verkligen något jag fasade för!!.Det enda jag kunde göra var att fortsätta framåt mot färjan!! Till vår stora glädje stannade en kille och hjälpte Carina med bilen och hon kom fram i tid till färjan!

Väl på färjan var vi lite smått uppåt av adrenalinkicken vi fått.Efter god frukost i magen kunde vi jobba ett par timmar på båten innan det blev dags att köra ut på den Nordjyska motorvägen!

Siktet var inställt mot loppmarknader som jag i förväg hade sett ut.Till vår stora besvikelse var loppisarna absolut inget att ha!När vi satt och åt på Burger King i Vejle kändes det som luften gått ur!.Vi kände att vi helst ville glömma den här dagen.När vi körde mot byn som vi skulle bo i sved det rejält i loppistarmen, alla fina saker vi hade sätt framför oss att vi skulle fynda, var inte med oss!!
Men
Mitt i en sväng så såg vi en loppisskylt.Vi sladdade in på gårdsplanen!!och Carina ringde på och vi berättade vår loppissnyft historia och blev direkt insläppta i deras stängda butik.! Sakerna i butiken var fantastiskt fina.

När vi hade handlat körde vi glatt till vårt hotell.Det var lågsesesong och vi fick ett helt hus för oss själva, med ett mysigt bageri alldeles inpå knuten!

Trots första dagens misärupplevelser har dagarna i Jylland vart ur mysiga.Fantastisk möten med goa familjer och trevliga fynd!

Ha det så gott!
Kram Anna

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »