nyår

Ombyte förnöjer..

När jag kom hemfrån Jylland var jag full av inspiration. I bilen till färjan bollade jag ett par idéer om mitt vardagsrum med Carina. Det som hindrade mig för omböblering var att jag bara inte kunde stå ut med strukturtapeterna, de är inte fina, hua.Jag har stora skänkar och tavlor och annat som täcker väggarna för att dra blicken bort från tapeten. Carina ansåg att jag kunde göra som jag funderade på, och strunta i väggarna.Sagt och gjort!  Jag tänkte.Shoot baby, det är bara att sätta igång.

Här kommer en hörna som jag ändrade om lite grann med inspiration av Malin i Norregårdens flaskor med ljus!

Resten av vardagsrummet får ni se en annan dag!
Kram Anna

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »