nyår

Lila, den finaste färgen jag vet!

Många skulle nog gissa att min favorit färg är vit! Det kan man ju verkligen tro när man ser mitt hem!
MEN, vet ni va.DET är helt fel.LILA är min absoluta favvo färg!Jag har ett par lila tunikor,ett par alldeles fantastisk lila haremsbyxor.LOVELY; LOVELY! Lila är också fjärilsbusken som står utan för mitt fönster!

Lila kuddar har även fått flytta in i min soffa. Jag älskar dem.MEN jag är inte riktigt nöjd med helheten.Måste ha fler kuddar i svart och grått för att de lila kuddarna inte ska bli för dominanta.
MEN, vi börjar så här!

Tänk jag minns min lila joggingoverall nån gång där i början av 90 talet.Den var ganska så ful, i mångas ögon..MEN den var lila!!

Ja, ja nu kanske jag har chockat er alla som trodde ni visste vad ni hade mig på färgskalan!! Någon skrev att de gillade min vit bruna stil, Ja, så kan vi nog kalla den. Vit brun stil!.Jag älskar industri prylar, gamla murriga skåp och lila…

Tänk att det inte går bygga upp ett hem på en dag!.Sakerna måste komma i ens väg….

Just nu längtar jag efter ett murrigt brunt drickamålat skåp med en låda och två dörrar och ett par härliga harem byxor..Sist men inte minst en Lila jacka!

I morgon jätte tidigt drar jag uppåt  landet för att möta upp Carina och fara vidare i på jobb.

Krameli kram  Lila Anna

23 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »