nyår

Livingroom…

Jag har ändrat om lite grann i vårt vardagsrum! Jag har länge sparat på gamla tavlor för att kunna göra en tavelvägg när vi fått gjort om vardagsrummet!!
MEN!
Efter att Carina tyckte att det är väl bara och göra en tavelvägg nu, fast du inte har de väggar du vill ha!Hände det grejer här!
I slutet av förra veckan gjorde slag i saken och spikade upp mina samlade alster!

I dag ska jag hämta våra nya kattpojkar Surre och Findus!Nu här  på morgonen har jag röjt upp i huset, för det lär gå livat till med två små kattbusar!
Ps: Nu kan du lägga upp dig som följare av  min blogg! Tryck här så kommer du dit!Eller tryck på Följ knappen i höger kanten!

Ha det så bra! Kram Anna

16 Comments

 • Mitt Stugliv

  HejHej Anna!

  Vilket ljuvligt soffbord! Jag har ju brye med vad jag ska ha till nya soffan i lyan. Har fått lite ideér här bland mina bloggvänner.

  Ha en fortsatt fin vecka
  KramKram
  Lotta

 • Vintage House

  Hej vännen min,
  Tänkte slå dig en signal någon dag få se om jag får till det i veckan.
  men så snyggt det blev:)
  Hoppas era nya gossisar har det bra, får komma och besöka er någon dag..
  kram i massor
  sandra

 • Lilith

  Ser jättebra ut! Ibland lönar det sig att göra slag i saken direkt och inte vänta, trots att allt kanske inte är exakt som man vill ha det. För det kan ju bli hur bra som helst i alla fall!
  Lycka till med de små kissemissarna! Kattungar är bland det sötaste som finns, ska bli jätteroligt att få se hur de ser ut! 🙂

 • Anki

  Så jättesnyggt med tavelväggen, hela ditt rum är inbjudande!
  Mmmm kattpojkar, låter spännande…jajamen nu blir det livat och glatt ska du se, hihi!
  Lycka till…det ska bli roligt att se dom små liven!

  Kraaam!

 • Karen Klarbæk

  Billedet øverst til venstre havde mine bedsteforældre også hængende i deres gæsteværelse. Gad vide hvad der blev af det?
  Jeg elsker billeder hængt i firkant, så det bliver en hel "tavlevæg"

  Karen

 • amelie

  Jättefin tavelvägg du fått till!
  Underbart vardagsrum i helhet också!
  Vad mysigt med två kattungar! Min pojkvän har också katt och jag vet att det går ganska livat till. Men nu är han ett halvår och börjar bli lite lugnare!
  Kram Amelie

 • Lisas torp

  Jättesnyggt med tavelväggen! Det är så härligt att blanda tomma ramar och tamla tavlor i olika form.

  Jag kan tro att det är full fart med två små kattbusar!:)
  Lisa

 • vitating

  Hej Anna!
  Så fint! Det känns som en lite annan stil börjar smyga sig in, spännande! Tänk att man ändrar sig hela tiden. Kan nästan inte fatta att jag en gång hade en modern och stram ekgrupp i köket och då moderna panellängder, jag har dock under måååånga år bara haft vitt, brunt och linne fast i olika stilar och kombinationer. Nu bara älskar jag den vita lantliga stilen med ruffiga inslag och äkta gamla lantliga ting från förr. Jag tror den här att för att stanna hos mig fast med inslag av industri och kanske en och annan färg som komplement. Tänk att det är så underbart roligt att förnya, fixa och dona i sitt hem och att det dessutom finns fler som är lika tokiga som jag, det är det som är så kul med bloggandet! Just nu har jag ju full jul här hemma och det är sååå kul!

  Kramar Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »