mina reportage

En følelse av Paris – reportage i Vakre hjem og interiør

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg

Tidigare i år när Jonas och jag var på Danmarksturné, gjorde vi reportage hemma hos Juila (uttalas Sheila ,tryckfelsnisse har varit framme i reportaget i tidningen) som har instagramkontot @frk.overspringshandling . Juila är en riktig loppisdrottning, grym på att göra fynd och så älskar hon kaktusar och gröna växter. Vid tidpunkten för reportaget hade hon 82 stycken växter i lägenheten, wow alltså. Det som var så speciellt med lägenheten var att Juila och Allan bor precis under taknocken och när man tittar ut genom fönstren så man får känslan av att befinna sig i Paris.
Löp och köp Vakre hjem & interiør, och besök Juila på instagram.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »