Jul

Snart dags att ta in julgranen

 

Det känns mysigt att drömma sig bort till ett julpyntat hem när man sitter i ett hem där det ekar när man skriver på tangenterna. I år blir det nog en mer traditionellt julpyntande som det var förr i tiden när granen och allt förbereddes precis ett par dar innan jul. Det kommer funka fint det med. Men jag undrar lite hur julbilderna i från detta året kommer se ut, mycket har ju ändrats här. Sak bli spännande att se, måste jag säga.
Baka ditt egna julbröd
Farmors bröd, det hör julen till. det kommer jag definitivt baka. Här hittar ni receptet.
Inlagd sill till jul
Det blir Ingen jul utan god inlagd sill, det är ett måste tycker jag. ett roligt och enkelt måste. Här finns receptet.
I år ser det helt annorlunda ut i matrummet. Borta är det sakrala vita och istället så pryder ståtliga sekelskiftespaneler väggarna och väggarna är ombonad grågröna.
För mig så skapar juläpplen och tända ljus, all den julmagi jag behöver för att känna att det verkligen är jul. Hur är det för dig, vad ger dig julkänsla? Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »