renovering,  samarbete,  vardagsrum

Det börjar bli klart

Reklamsamarbete – Benjamin Moore Sverige 

Sekelskiftespaneler
Det börjar likna något hemma hos oss nu. Borta är slipdammet och och målartejpen och de mest av färgburkarna är nerburna till källaren. Jag har fotat vårt matrum och vårt vardagsrum i från några olika håll och det är verkligen intressant att se hur olika kulörerna blir beroende på hur ljuset kommer in. Bilden ovan visar hur vi upplever att kulören Coventry Grey HC-169 från Benjamin Moore ser ut hemma hos oss, men ser ni på bilderna nedan så ser det helt annorlunda ut. Där blir det lite tvärtom kan man säga, ler:) för kulören i vardagsrummet är egentligen kallare än i matrummet, men bilderna visar tvärtom.
I vardagsrummet så har elementen kommit upp, Tack Håkan för det, så tacksam för hjälpsamma vänner. ( Vi kommer och hjälper dig sen när du behöver hjälp) I januari kommer det upp elementskydd som vår snickare Lucas Hedberg kommer att bygga och efter det kommer vi att sätta upp nya golvlister.
Kulören i köket heter Metropolitan AF-690 och ni hittar mer bilder i från matrummet här. Kulören i vardagsrummet är egentligen inte alls så där turkosgrön som den här bilden visar, utan det är pga av att rummet har fyra fönster och mycket ljus strålar in som det blir så här. I verkligheten så ser väggarna kallt grå ut..
Jag älskar våra sekelskiftespaneler. Om du vill vet hur man bygger sådana så kan du hitta det här.
Vi valde att bygga lägre paneler i vardagsrummet då vi bara har 2,27 i takhöjd och rummet är avlångt. Med låga paneler och ett högre väggliv så upplever man att det är högre i tak än vad det egentligen är.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »