Jul,  Reportage

Vårt julhus är helt nybyggt

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg

”Med omsorg om varje detalj byggde Ida-Maria och Simon sitt faluröda drömhus med gammaldags känsla i Närke. Här skapar de ombonad julstämning med granris och levande ljus och firar helgerna med ett rejält familjekalas.”

Jonas och jag var hemma hos familjen på Rullstensbacken i december förr året. Det var en mysig dag och snön hade under natten bäddat in naturen i ett vitt täcke. Eldkorgarna brann utanför och inne doftade det ljuvligt av jul. Vi fick dessutom smaka på familjens goda julkakor, då de har som tradition att starta julaftonsmorgon med en kakbuffe.

Titta gärna in till Ida-Maria på instagram

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »