matrum

En pall med många år på nacken

Jag har en oerhört händig morfar. Han är envis som sjutton och ger aldrig upp. 85 år gammal och nyligen så har han amputerat foten,men inte är han den som blir sittande i en rullstol och gnäller tills döddagar. Nej, han bestämde sig med en gång att han skulle kunna och gå och i dag går han hur bra som helst med en protes. Det är takter det!

Morfar och mormor var här och hälsade på förra veckan och jag viskade lite i örat på mormor om hon trodde morfar ville ha något snickeri projekt. Tänkte att det var bäst att ta det med henne först.
Och hon sa oja, han behöver ha något att göra!

Jag frågade morfar och och han sken upp som en sol och det slutade med att han tog med sig en av mina pallar hem för att ha som mall. Så fort han kom hem gick han upp på rännet och hämtade ner en grov planka som hade 100 år på nacken och den blev till två pallar till mig som vi hämtade hem i går när vi ändå körde förbi. Nu är nästa projekt beställt. En bänk på runt 130 i samma utförande som pallen.

Jag är så tacksam för att morfar gör detta till mig. Dels för att att han tillverkar det jag vill ha, men också att jag får saker som han har gjort, som alltid kommer att få leva kvar här som ett minne av honom i alla  tider. Det gillar jag.

Morfar har hittills byggt ett köksbord, köksö, skåp och tallrikshyllor så han kan han.

Ha det så gott/Anna

3 Comments

  • Theresa williams

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »