nyår

Liv med gröna växter – monstera

När jag var hemma hos Juila (uttalas Sheila ) gjorde reportage ( se förra inlägget) så blev jag så inspirerad. Alltså alla dessa snygga möbler och växter. Jag blev definitivt påverkad av Juilas goda smak, och har börjat fylla upp med gröna växter. Juila  hade 82 växter när jag var där, så många har jag inte, men jag är på god väg..ler:)

Ha det så gott/Anna

One Comment

  • Aderiecib

    Studies in breast cancer models have shown that direct interaction between breast cancer cells and platelets results in the activation of the TGF ОІ signaling pathway, which promotes metastasis, and invasion by inducing epithelial to mesenchymal transition and immunosuppression 14, 27 azithromycin fast cheap delivery

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »