nyår

Lila Gladiolus..

Den fina vita kudden med svart text har jag köpt av Maria som har Lyckoboden! Marias hem kommer ni också kunna se i ett riktigt fint Julreportage i år, vilken tidning det blir håller vi lite hemligt ett tag till!
Blev så glad när jag hittade Lila Gladiolus på ICA! Jag gillar verkligen stämningen som uppstår när man blandar in svart, lila, o moss grönt till murriga träfärger!

I går började jag att renovera husets kommande fönster.Det var riktigt kul! Ska bli grymt kul att få se förändringen när all färg är borta och den nya färgen  är påstruken!
Ännu roligare blir det förstås när de sitter i husväggen! Vilket lyft det kommer att bli! Nu när jag har varit runt hos olika goa familjer och träffat på ett och annat flaggfönster så vet ja ju hur underbart snyggt det kommer bli!!

ha en riktigt go dag!

Kram Anna

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »