nyår

Söndagsbilden..

På bilden ser ni mitt gamla härligt slitna bord som har fått komma in igen.Har fotat genom en alldeles underbar spegel som ska hänga i hallen när hallen är klar..Detta är mitt bidrag till Söndagsbilden! Kika in i Fabriken så får ni se vad de andra hittat på!

Hej alla goa ! Hoppas att er söndag är härlig! Min söndag är Kanon nu!Det var den inte i morse för jag kände mig grymt stressad.Slipdamm över allt.Deadline på reportage,städning inför värdering av huset.Ja ni vet hur det är man inte kan tänka klart allt bara snurrar.Varje liten grej blir grymt STOR! Allt vände efter att jag kom till Kyrkan.När jag sjöng kände jag verkligen hur all stress bara rann av.Det är gott det!!

Hur gör ni för att bli av med stress? Den finns där hos alla, det är bara att vi hanterar den olika!!

Nu känner jag mig i alla fall reda att möta all saker som jag ska, nu känns det lugnt och bara kul! Det är skillnad det.Alla saker finns kvar på listan, inget har förändras sen i morse.Bara känslan i min själ!!Gott!
Kram och ha en riktigt go söndag och start på veckan!

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »