nyår

Vid mitt fönster..

 Lampan är ett av sommarens bästa fynd!

Det här bordet köpte jag för en tjuga för ett par år sen. Jag stor gillar verkligen bordet!Måste nog säga att det hör till ett av mina abosluta favorit fynd!! Patinan är helt underbar.Just nu letar jag efter ett skåp i samma färg! Har du ett drickmålat skåp/skänk över så mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com

Just nu står bordet framför fönstret  i Matrummet. Fönstret är rätt så rejält och  helt fel dimensionerat.Har ställt bordet framför för att man inte ska tänka på att det är ett  jätte fönster där!

Jag tycker att det är ett jätte bra tips, om man vill ändra vad man ser i ett rum!
ha en super duper dag!!

Kram Anna

23 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »