nyår

Söndagsbilden

Vad kan vara härligare än att ta en tur i skogen efter jobbet!
Hej hopp! Jag har börjat att jobba i hemtjänststen igen! Startade i fredags morse och går av i morgon eftermiddag! Planen är nu att arbeta halvtid i hemtjänsten och arbeta resten av tiden med mitt företag!!Det var helt ljuvligt att ta en tur i skogen efter jobbet i dag.På en timma fyllde vi hela korgen! Det är härligt det!! Just nu lagar jag till en go köttgryta på fläskfile med rödvinssås-mums!! Till det blir det givetvis svamp!! På bilden ser ni en av mina absoluta favoritsvampar.Taggsvamp! En Otroligt go svamp!!
Ha det go go vä’nner!!Kika in på Fabriken för att se de andra söndagsbilderna!!
Kramelikram Anna

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »