nyår

På väggarna, Tisdagens tema i Fabriken!

Ja, i dag var det Tisdag och Fabrikens tema är på Väggarna! Jag hade gärna visat min tavel vägg, men den har jag ju nyss visat . Här kan man se den!! Jag fortsätter med att visa bilder från mitt matrum! Intill det gamla härliga bruna bordet har jag min arbetshörna! I brist på annat köpte jag ett arbetsskåp från IKEA!! För att kunna stänga undan arbetsplatsen när man inte vill se den!!

Den fina Jesustavlan fick jag av go Maria som har bloggen Vita hemmet lyckebo!

Nu ser det ut som om vi ska bygga om en del av ladan och då får vi lediga rum inne!.Då får jag ett kontor-det blir härligt!!!

Men byggnationen av ladan dröjer allt ett tag till!! Vi ska göra färdigt hallarna först!! Ni skymtar hallen bakom min arbetsstol!!

Kika gärna in till Fabriken och se vad de andra hittar på!

ha en fin dag!!

kram Anna

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »