nyår

Tisdagsbilden på Fabriken..

Japp, då var det tisdag i dag igen och i Fabriken är det Sovrums tema.

Tänk sovrum är verkligen ett härligt ställe!.Sova är något som jag tycker mycket om.Det är så gott att krypa ner mellan lakanen på kvällen och tänka på dagen som varit.Borra ner huvudet i de härliga kuddarna och bara känna hur mjukt och skönt det är.Jag är en sån person som gärna sover, kanske inte så länge på morgonen , men jag försöker att alltid få mig 8 timmars sömn.Det behövs för att hålla maskineriet i gång!!

Jag har inte en massa grejer i sovrummet för jag vill ha det lugnt för ögat…Säng/sänbord är inköpta på IKEA för massa årsen!!Sängen är verkligen en favorit möbel och den byts inte ut!!Påslakanen har jag fått av Carina och de är i från 70 talet.De var helt nya i en förpackning som hon fått men inte villa ha själv. Den bruna filten kommer i från Carina med!!Jag älskar dem, super bra kvalité..filtarna är loppis och R kommer från Sandras My Vintage Garage!

Ha det så bra..
kram Anna

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »