mina reportage,  mitt hem

Reportage i Allers Jul!

Jag läste någonstans att det är 71 dagar kvar till Jul.. Tänk 71 dar, det är inte så lång tid det!! Jul är otroligt mysigt.I Allers Jul har Carina och Jag med vårt Juljobb, Pyntar för Julmingel i ladan..Vi hade det fantastiskt roligt när vi gjorde det jobbet. Det är bilder som vi själv alltid går tillbaka till.Det var vårt första reportagejobb!! I Allers Jul har vi även med steg för steg hur du gör din egen kransstomme av material du har hemma.Ett riktigt bra tips tycker jag allt!! Jag gör alltid mina kransstommar så!
Hittills i år har jag gjort tre Juljobb och ett par till blir det.Det är så mysigt att komma hem till någons Julhem. Det är inte Jul än, men det är dags att börja känna, planera och drömma! Det är kalla nätter och mörka mornar, här sprakar elden i kaminen och lågorna från ljusen dansar över väggarna.Då får man en skön feeling!!
God Jul i Stugorna Kram Anna

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »