nyår

Ja det var det här med djur..

Jag måste säga att jag har en förkärlek till djur av alla slag(förresten det finns många djur jag absolut inte gillar och gärnavill önska livet ut, men ni vet de här traditionella söta snälla djuren)..Nu förtiden så går mogonrutinerna till så här..Jag och två katter sover i min del av sängen..Det har alltid varit förbjudet med katter isängen här, men de är ju så söta och den ena lilla kissen ,Findus har adopterat mig som mamma! Då kan man inte köra bort dem.En halv 6 varje morgon börja kattkillarna brottas i min säng..Då går vi upp!! När det är sovmorgon får de mat och jag fortsätter förhoppningsvis att sova, med stängd dörr.Jo tillbak till sjäva uppgåendet.Ni vet ju som bekant att man behöver uppsöka hemlighuset efter en lång natt sömn.Ni ska se hur det ser ut här, eller inte fniss fniss.Jag går in och sätter mig på toa och katterna följer snällt med i sitt givna återkommande mönster och sätter sig i sin kattlåda.Ja, det är för kul att se!

Ni skulle se dem när de har varit ute de dansar av kissenödighet och springer och sätter sig på kattlåda, hum jag hade hoppats på att de skulle älska att göra sin behov ute, så att jag fick bort kattlådeodören.Tips mottages gärna!!

Jo nu till de djuren som inte lever längre.Fann den här tavlan på loppis, tyckte den var så fin.Jag gillar verkligen tavlanskaraktär!!

Ha nu en kanon dag!! Jag och fotograf Jonas ska till Göteborg och fota najsig lägenhet!
Här hemma är det sjukstuga nu är två av 4 barn frisk och äldsta och minsta killen är hemma, dagen kommer att tillbringas med ps3 i hand, en toppen dag enligt dem.

Jag själv ska se om jag lyckas dölja mitt röda blossande ansikte under brunkräm.Fick en kraftig allergisk reaktion i går,Tog kortison för att få ner det, nu är det bara att vänta ut..Inte skönt, brännande och flammigt, men thats life darlings..

EFTERLYSNING!!!
Jag fick ett mail från en Svensk tidning som söker före och efter reportage.Har du nyligen gjort om något hemma som du är riktigt nöjd med.har du före bilder så ordnar vi efterbilder!!Det kan egentligen vara vad som helst!!Kanske vardagsrum, arbetsrum, kök, bad, hall..Personligt är viktigt!!Maila mig på anna.bjorkliden@gmail,com så får vi se om vi gemensamt kan hitta vad de söker!!
Kram Anna

14 Comments

 • rustik charm

  Hej Anna.

  Mysigt med katterna:) Våran kisse sover inte hela nätterna i sängen men några gånger per natt kommer han in till oss, sätter sig på sin matte och lite försiktigt slår med tassen så jag ska vakna och gosa med honom:)

  Har mailat dig..
  Kram Kristina

 • Rosita's blogg

  Hej! Ett tips är att börja å flytta sandlådan så att den står vid ytterdörren,…. om man är uppmärksam å håller lite koll så hinner man lyfta ut kissen istället, när man ser att den är på väg ner i lådan, sen efter nån dag kan man bara ta bort lådan…..då har dom lärt sig att gå till dörren när dom vill ut och kissa… det har alltid funkat hos oss. Lycka till med kissekatterna!
  /Hälsningar Rosita

 • Vita verandan

  Hej Anna!
  Vi kan inte ha vår kattunge hos oss för då blir det ingen sömn…
  I morse kom han in på något märkligt sätt (dörren är stängd) och in under täcket. Vår får inte gå ut förrän han "mognar" till lite. Ett tips till kattlådesand är att du köper den i djuraffären eller Granngården, kartongen är blå och det finns flera olika för olika behov (långhåriga, om man har flera katter osv) Jag försäkrar att det aldrig luktar från lådan. Jag tycker det är skönt med låda om man är borta hela dagen och katterna ligger inne. Hellre det är kattkiss i soffan och då är det ju synd om katten. Oj det blev mycket om kattsand.

  Tjusiga bilder måste jag säga också, tavlan på fågeln var lite häftig.

  Hoppas du hittar lite hem att fota. Du är alltid välkommen till mig…..:)

  Kram och trevlig helg!

  Anna

 • Nattmia

  Jag säger som nån annan här att prova att ta bort lådan.. Jag har fortfarande låda inne men det är ytterst sällan mina katter går i den, men den är ju faktiskt bra att ha om de är kvar inne om man skall iväg tex.. Jag har en låda med tak och lucka, tycker inte det luktar alls..

  Men mysigt med katter är det 🙂

  Kram Mia

 • Skogslyckan

  Sitter här och ler åt din "kisse" historia…Det är bara att ta bort lådan, det kommer att ske nåt missöde, men släpp ut katten ofta och var uppmärksam när de börjar gå runt och leta och lukta, då är det dags att gå ut. Har funkat här.
  Ha en fin helg!
  Kram Pia

 • Lilla Huset

  Ja, de små liven, mina gör precis likadant (följer med in på toa) men de sätter sig inte i lådan, utan sätter sig och stirrar på mig – ungefär som "skynda dig nu!". Luktar det av lådan tycker du, vilken sand använder du? Jag kan inte uppleva någon lukt hemma hos oss och jag är riktigt känslig mot lukter. Använder dock en sand utan parfym, helt neutral! Du ska se att när de blir större och får riktig smak på att vara ute, så kommer de börja göra sina behov utomhus.
  Min syster som bor utanför Västerås har gjort om mycket i sitt gamla hus men om hon har förebilder vet jag inte men fint har hon det./Kramen

 • Evelina

  Släpper man till lillfingret tar de hela handen… 😉 Fråga mej, jag vet… alla katter i MIN säng, de har gjort MIG till sin personlige tjänare som måste vakna mitt i natten och släppa ut dem när de sätter sig i fönstret i sovrummet och krafsar på rutan så det gniiiiissslar. Huuu, men jag är ju den ende som vaknar såklart… 🙂 Tur de är så gosiga också.

  Ha en fin dag i Göteborg och tack för senast. Så mysigt!
  Kram

 • Lisas torp

  Åh,så gosiga katter du har och vem kan väl motstå dem!

  Att de bara går på kattlåda inne…hm…du kanske skulle göra en sandlåda ute till dem, så det blir lite inbjudande!
  Min grannes katt ääälskar att ha sin toalett i mitt trädgårdsland – särskilt på våren när jag luckrat upp jorden – då är det inbjudande tydligen!
  Hoppas allergin ger sej!
  Lisa

 • Vintage House

  god Morgon vännen,
  Vilka härliga morgonar du har..
  Har minsta killen oxå blivit sjuk nu, de få krya på sig.
  Låter inte roligt med den allergiska reaktionen hoppas den lägger sig snart..
  Ha en härlig dag så hörs vi
  kram
  sandra
  ps plåtskåpet få se ut som det gör nu:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »