nyår

U t t r å k a d !

I väntan på att jag blir frisk visar jag en bild från förra årets adventspiffande!

Puh, jag har fått influensan!! Jag har varit jätte dålig i flera dagar. I går kväll var helt klart värst! Med ibumetin i kroppen hade jag 39.8! Då var det nerkylning som gällde. Jag mådde verkligen ur kasst! I dag är det tackolov bättre. Jämnare feber inga branta hemska frossa toppar!Efter tredje dagen i soffan börjar jag känna mig så uttråkad! Jag har sett på allt som går att se på tv, allt från Böda camping till Hollywoodfruar, inga program jag i vanliga fall ser på, men vad gör man inte för att stå ut!

Just nu längtar jag efter att bli frisk, under tiden försöker jag vila mig allt vad jag kan.

Ps. Min goa vän Carina är på jakt efter en vit katt. Kika in på hennes blogg om du vet någon som har vita katter!

Kram Anna

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »