nyår

Vårt Julhem är med i GÖTEBORGSPOSTEN…

Reportaget gjordes av Marie Delice Karlsson . Foto Martin och Anna Von Brömmsen

I dag är vårt Julhem med i Gp. Reportaget gjordes för nära på två årsen så mycket har ändrats inne hos oss, men det är ett fint reportage så det känns trevligt att få se det igen!Det var en otroligt trevlig dag att ha Marie, Martin och Anna här! Vi hade bott i huset i två månader. Efter en tuff höst med otroligt jobbig husförsäljning av förra huset så var förberedelserna inför Julreportaget som balsam för min själ. Det var väldigt roligt att få se mitt arbete med att göra i ordning inför reportaget i en tidning. Just den här bilden är min favoritbild-vilken stämningshöjare!

Här kan ni se reportaget!

Något som inte har ändrats är ju vår fina vedspis. På vedspisen dukar vi upp när vi vill mysa härliga helgdagar!
Ps. Har fått mejl i dag , genom att vi är med i Gp. i etiketterna i högerspalten hittar man mer bilder från vårt hem, både då och nu!

Ha en fin dag!

Kram Anna

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »