naturfoto

Grånat trä-det här gillar jag!

Finns det något vackrare än förfallna byggnader där färgen flagat av och brädernas grånade ton är blottade! För mig är det skönhet på hög nivå!Jag blir liksom rofylld när jag ser sådana här byggnader!

Visst är det skönt att våren är här! Jag blir så lycklig, älskar våren och vara ute och greja! Det är nu det gäller att ta ett djupt andetag och njuta av allt och inte bli stressad över allt som man vill ha gjort!
Vi jobbar på det eller?

Ps. Fick ett mail från de som håller i bildredigeringsutbildningen. De ville tipsa om att utbildningen inte kommer att gå många terminer till. Så passa på och anmäla er.
Just nu har antagning.se öppnat för ansökan till hösten.Sista dag att anmäla sig är 16 april.
Här kan ni läsa om kursen:
http://www.moderskeppet.se/distans/

Ha en fin dag/Anna!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »