nyår

Det här med profil bild..

 Har lovat att visa bilderna ifrån när Jonas fotade mig!Här kommer de..

Hur det känns att se sig själv på bild? Tja, lite märkligt faktiskt! Uppdraget var enkla vardagslika profilbilder,för användning till webb och tidningsspalter. Har skickat iväg bilder många gånger som inte har varit helt skarpa,som familjemedlemmar fotat! Nu har jag perfekta profilbilder, även om jag själv ser lite defekter på mig själv här och var! Fast det är väl så vi alla gör. Vi sätter oss under lupp och granskar vårt utseende noga, noga! men jag är nöjd!
 (och Jonas har lovat att fota mig igen när ännu fler kilo trillat av, får jag tillägga nu när man ändå är under lupp och får vara lite fåfäng)

Rara Caroline som lade ”make up” och fixade mitt hår fick fria händer. Det blev en bra kontrast till mitt vanliga raka hår och fejs med brillor på!

Ha det gott/ Nu ska jag ut i trädgården och räfsa löv bra miljöombyte när man suttit på ”häcken” och jobbat hela dan!!

Vilken bild jag ska ha som profilbild, tja det får jag nog känna mig för!

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »