samarbete

Walk in closet

 Garderobsystem i samarbete med Elfa Lumi AB

 Väggarna är målade med kalkfärg/kalklitir i ett samarbete med My white countrhouse 

Jag är jättenöjd med både färgen och kulören, och tycker att det blev jättefint. Jag har målat med den här kulören 

Den fina puffen kommer i från Shepherd och visas i arbete med Shepherd of Sweden

Den snygga mattan Alton 140×200 har jag köpt på Ellos .

Jag har valt den topphängda dörrmoddellen Artic med ramar i sandad svart och härdat klart glas i från Elfa Lumi AB. Skjutdörrarna monteras i taket utan golvskena så att golvet kan fortsätta in i garderoben utan avbrott

Jag är så glad för min WIC, äntligen har jag ett helt rum för mina kläder. Det är så underbart att jag knappt tror att det är sant. Garderobsystemet med skjutdörrar i från Elfa är helt magiskt snyggt och praktiskt, och motsvarar allt jag drömt om. Jag älskar den industriella känslan dörrarna inger.

Visst är det snyggt!Jag gillar ordning och reda och vill att garderoben skall inge lugn, det är lite svårt när man har en hel del färgstarka kläder. Jag löste det genom att hänga alla mina gula och röda kläder i smutten längst in till höger så blir garderobsintrycket lugnare.

Än är inte min WIC färdig inredd, men jag har kommit en bra bit på väg och kommer uppdatera med mer bilder längre fram.

Ha det så gott/Anna

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »