nyår

Vad ska du med den gamla skiten till..

Ja det var vad Morfar fick höra när han ordnade KOTAVLOR till mig!!Hi hi..ja man är la tokig eller!!!

Jag tycker de är så fina..Faktist en del av vårt kultur arv!!

Jag hade väl trott att jag skulle få ett par till husbehov..Men jag fick ett par extra så dem har jag lagt ut på tradera..Kika här och lägg ett bud om du nu fick ett lika kraftigt ha begär som jag fick efter dem..hi hi!! Har lagt auktionerna på 3 dar..så man kan få dem snabbt!!

Var och hälsade på hos min mormor och morfar igår..Fick med mig de beställda knoppbrädorna hem..Han hade gjort ett par extra av bara farten. Så vill du ha så kan du mejla mig… mylovelythingsanna@gmail.com

Jag fick med mig lite växter från mormor med..Så nu kommer jag ha Rabarber som härstammar från Mormors liv..Mormor hade min absoluta älsklingsväxt…Löjtnanshjärta..och jag fick med mig en planta..vilken lycka!!

Jag hade enorma löjtnanshjärta i den gamla trädgården.Tog inte med mig några plantor..vilket jag ångrar ..Men trodde inte det fanns sniglar här på det nya stället..Men det visade sig att det fanns de..Ja, ja..det blir väl en då..Här är en underbar trädgård..som damen som bodde här har format med stor omsorg och kärlek..Jag får ta och skaffa mig mer av mina favoriter.lavendel, löjtnanshjärtam New dawn …

Ha en fina dag!!Tack för alla goa hälsningar..jag läser dem alla och drar på smilbanden av er omsorg för mig..Kram Anna

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hejsan Vännen! Så skoj att du gillade framsidorna! Du får använda dem när du vill, troligen kommer vi nog inte hinna lägga ut slutversionerna på den hemliga bloggen, så lite suprise får det bli. Ler. HA det nu gott och fint så länge. KRAM Ingela & Petra

Hejsan Vännen!
Titta gärna in på dem hemliga bloggen och se framsidorna! Kram Ingela & Petra

livetpåfyran

Va roligt att du äntligen har fått tag på kotavlor. Jag har ju turen att ha en mamma som jobbar med kossor så jag har riktigt gamla p G. Minsta tösen har tom en kotavla i sitt rum och hon gillar det med, *fniss*smittad av mor sin;)

Härligt med plantor man har minnen ifrån det skapar en fin känsla åt ens trädgård.

Kram kram Pia

Sophie

Ja vad säger man? Den enes skräp är den andres skatt? 😉 Eller nåt sånt. Tur att inte alla har intresse för ”skräp” ändå, annars skulle man aldrig få tag i nåt själv ;P

Kram Sophie

PS Tipsar om min lilla utlottning jag har fram tills den 26/4! 🙂

Tankar tar tid

Kan inte annat än skratta åt din morfars kommentar … min svärfar säger samma sak när jag undrar om han har något som jag är på jakt efter och när jag letade fram alla ”skatter” som jag visade i inlägget om ”Skatter vs skräp”.

Det är likadant med mig … jag kan ju tycka att saker som jag har haft tidigare i mitt liv är skräp fast det är en skatt för någon annan.

Kramar
Christina

Evans

Hej! Det var ett tag sedan jag var inne hos dig och läste, vilka fina bilder du bjuder på, de där kotavlorna kommer jag ihåg, var varje sommarlov i Värmland på en bondgård, där hade mina farbröder en tavla för varje djur inte bara kor, ha det gott/Eva

Det vita dårhuset

Men Anna vilka underbara morföräldrar du har =)!

Min mormor bor 160 mil härifrån så vi träffas inte så ofta =(

Får göra mina knoppbrädor själv ja…. ;O)

ha det gott!

Kramar Erika

Mitt hem är min borg

Hej Anna!!

Ojj.. Vilken morfar.. Snacka om att sitta på en skatt.. =) Både tavlor och knoppbrädor..
De auktionerna ska jag hålla utkik på..
Lycka till med rabarbern..

Kram på dig!!

Creations by Lisa

Ja visst är det mycket mysigare med gamla saker som har en historia istället för fabriksgjorda nya saker 🙂
Kram Lisa

Lilla Blanka

Hej Anna!

Men vilken supermorfar du har!!!
Ko-tavlor, knoppbrädor, vackra hyllor!

Ja, man är nog lite knäpp, men de är ju såå fina. Skall nog buda på en av dem, min ser ju likadan ut men är inte ”äkta” så det skulle vara kul med en av dina.

Kram goa vän
Mia

Kamomilla

Åh vad fina kotavlor ni har i Sverige! jag har aldrig sett såna här men å andra sidan har jag väl inte vistats så mycket i ladugårdar heller…

Jag älskar också löjtnantshjärta, såna ska jag nog ha mer av i år…

Naija

Så kul att få växter från mormors trädgård

Annas skattkammare

Hej Anna! Nu har jag missat flera inlägg från dig. Är så stressad över tentan så jag hinner inte med att kika runt till er så mycket just nu. Så skoj att din morfar tyckte jag var trevlig! Det kändes lite konstigt att vara där och prata med honom om dig när jag inte ens har träffat dig! Men det känns nästan som jag känner dig ändå.. =) Ja jag såg allt kotavlorna som låg där i boden! Och så mycket annat fin han visade som han gjort till barnen osv.. Jag hade turen att få ett par själv av en kompis för ett par veckor sen! Har fotat, tänkte visa dem i kommande inlägg.. =) Så fint ni har i trädgården! och din dotters rum.. helt ljuvligt! Chiffonjen var ju underbart fin!
Trevlig helg!
Kram /Anna

Vit som snö

Man får höra vissa kommentarer ibland om att man inte är riktigt iordning, tur att man upptäcker att det finns fler med samma smak i bloggvärlden! Kotavlor är så fina!
Så härligt att få plantor av mormor, då får man en extra relation till dom.
Kram Cilla

Hem och Lycka

Har också både kotavla och knoppbräda, visst är det fint!

kram

Inas

Hej Du!

Ja den kommentaren har man fått i bland av de som inte förstår ”Konst, inredning eller vad man ska kalla det”. Men de var trevliga…. Ha en riktigt trevlig dag goa kramar ina

Anonym

Vad härligt vårigt ni har det där nere, tänk att ni planterar för fullt nu, vad roligt att få lite nya plantor gratis…

Vilken ”hejjare” din morfar verkar vara på att snickra.

Ha en skön helg
Kram Pernilla

Home No.1

Ha ahaaa låter som pappa , ja vad ska vi ha allt till*ler*!!!
Kram på dig!
Annica.

milly Garden

Kul med dessa kotavlor! ska ta och lägga ett bud!

Trevlig Helg!

kram Marina

Patricia

Löjtnantshjärta tycker jag med om och har två stora fina tuvor. Men jag tycker nog ännu mer om Fänrikshjärta…de är lite mindre och nättare och sååå fina.. =)

Ha en bra solig lördag!
Kram Patricia

Evelina

Sååå synd att vi inte kunde ”loppa” idag. Hade mycket hellre gjort det än att sälja korv… men men… thats life, man får ju hjälpa till där man kan.
KRAM

Anonym

Vad härligt med växter som man vet var dom kommer ifrån. Har lagt bud på en av kotavlorna skulle behöva en i mitt kök i ladugården eftersom jag fått reda på att det bott endast en ko i vår ladugård och den var vit, tänk vad söt det måste ha varit den hette ”Stjärna”.Så det skulle jag kunna skriva på tavlan.
Kram Susanne

LantlivsAnette

Gomorron vännen !!
Oooppss jag visar en kotavla idag jag också..hii..hii..de är ju så fina, ohh vad glad jag blir då du har en till bräda åt mig, jag tänkte ha den i glasverandan, byta ut den knoppbrädan som är där nu, man är tokig, byter och grejar hela tiden..men det är ju så kul..
Ha det gott
Kraam Anette
P.s Vilken fin trädgård du har och kommer att få, då du sätter din piff på den, underbart..

Lyktor och Tyg

Ja de är verkligen en kul att läsa, han kunde fatta vad du skull med dom till :D. Snygga!

Jag skull gärna se din trädgård, så roligt att vad som kommer upp nu.
kram Kristina

vitating

Hej Anna!
Jag har varit inne och budat på en, hoppas hoppas!! Vilka skatter du kommer över! Din nya trädgård är verkligen ljuvlig, riktigt landet-känsla!
Önskar dig en härlig helg!
Kramar Maria

Ingalill

Vilken trevlig syrenberså du gjorde i förra inlägget. Jag har också funderat på att göra en när tjälen gått ur marken. Vi har ett gammalt hus med massor av gamla växter, men jag saknar en plats att mysa in mej i..Jättebra jobbat, kul att göra nåt med barnen oxå!!

Må Gott

Hejsan!

Så kul att få växter från mormors trädgård. Jag blir också så glad för sådant som har en bakomliggande betydelse och personlig historia. Vilken fantastisk morfar som fixar så mycket fint till dig. 🙂

Mysigt med en helt ”ny” trädgård att pyssla i. Ert nya hem är så vackert!

Ha en fin dag och riktigt go helg!
Kram Anette

Loppisliv

Godmorgon Anna! Ser att vi visar kotavlor både du och jag i våra nya inlägg..hihi visst är de fina!! Ungefär så där som du skrev…Vad fasen ska du med den till??? sa de ut på jobbet till mig när jag stolt berättade om min nya kotavla :-)tänk vilken tur att vi har varandra som förstår ens kärlek till gamla ting…hihi

Ohh så du tror han kan göra en lång knoppis till mig lite senare, vad bra!! Nu ska jag förbereda mig till loppiset. Ha en fin dag. Kraam Paula

Translate »