nyår

Det gällar att ha rätt…..

Prioteringar!

Så här var det för mig..! I går söndag så visste jag att det skulle vara en stor idrottsföreningsloppis i byggden!! Som började klockan 10. Problemet var bara att Kyrkan började 10 och det ville jag inte missa !!Vi bestämde att när Gudtjänsten var slut så skulle vi bara kasta i oss fikan och köra till loppisen! Så gjorde vi!!

När vi kom fram så mötte vi en vän som sa nu rear de ut allt för en krona..Jippi tänkte jag..Med spanar ögonen och stora kliv var jag raskt framme vid loppisborden. Lät blicken svepa över rummet.Jo minsann där såg det intressant ut..Med snabba kliv var jag framme..Med ens såg jag att det var en trave vita tallrikar och en annan variant med blå blommor..Jag sa häpet ,såna tallrikar har jag ju hemma..Helt otroligt!!

När jag skulle betala så slank det bara ur mig..Då gjorde jag rätt idag när jag gick till Kyrkan först och sen hit!! Hi hi..Det gäller att ha rätt prioteringar..Idag så satte jag själ och gemenskap först och sen mina loppislustar hi hi!!En av sönerna köpte en gammal skrivmaskin och enligt honom var det århundrades fynd!! Han satt ute på verandan och skrev fick en Ernst Hemingway känsla!!

Ha det så gott goa vänner!! Kram Anna

39 Comments

 • Marie

  Du gjorde ju helt rätt, bra prioritering! Vilket fynd du gjorde, jättevackra tallrikar!
  Vad roligt att även sonen fyndade, kan riktigt se framför mig hur glad han var!!!!

  Ha en bra onsdag Anna!
  Kram Marie

 • Jeanettes hus

  Ibland prioriterar vi helt rätt.
  Tror nog att det var menat så.

  Kul att Du kunde fynda till en verkligt biilig peng.

  När Du skriver om att morfar gör fina knopp hängare till dig, blir jag så avis att du har dina morföräldrar i livet.
  Saknar mina såååååå

  Ta vara på dom!!!!!!

  Kramisar Jeanette

 • Nygammalt

  Hej Anna!
  Så himla fiffigt det löste sig för dig, det var meningen att du skulle få göra allt det du ville denna dag. Gulligt med din son också. Århundradets fynd är ingen dålig åsikt =)

  (Jättefina tallrikar)

  Kram.

 • jade

  it looks wonderful! My kitchen is also blue & white and so i love this photos very much! I would like to take you in my bloglist, if thats ok.?! Have a nice day, Jade

 • Freekje

  Hi Anna,
  I often visit your blog with lovely things 😉
  I am a fan of your styling and learn so much!

  With help of google translate I found out that you are a christian and you speak out.
  I am a believer to, and for me, it’s a pleasure to meet you on the internet. To read that you’re also a child of Christ, it’s encouraging. I needed that just now 🙂
  Just a little bit of light, spread out for me, thanks
  Greetings from Holland, Freekje

 • Tulipa

  hej!
  Låter som en bra dag!
  Finns det något roligare än att bära hem dessa skatter man kommer över…

  Och en ny Hemingway låter fantastiskt bra!

  Kram Mariette

 • Willewira

  Tänk så bra det kan bli när man prioriterar!! 🙂

  Och fina tallrikar var det också!!

  Roligt att sonen följer dina spår… 😉

  Ha en bra dag!
  Kram
  Willewira

 • LantlivsAnette

  Nämen nu är jag här igen..hii..hii..skulle bara meddela dig att jag precis köpt en sån där härlig kotavla av dig, den var mycket finare än den jag har nu..mer sliten o fin..så räkna ihop vad jag blir skyldig..
  Kraam Anette

 • LantlivsAnette

  Hallojsan…du kolla i mitt förra inlägg på bloggen, där längst ner i slutet av det så har jag en länk till mailen du kan nå mig på…
  Kramis..
  P.s Hör av dig om du inte hittar…

 • Det vita dårhuset

  Gud straffar vissa med en gång brukar man väl säga men i ditt fall så gjorde han väl tvärtom för att du var så dukrig och prioriterade ”rätt” =))

  Inte illa att fynda tallrikar för 1;-!!!!!!

  Kramar Erika

 • Vit som snö

  Javisst, man kan inte låta shopping vinna över själsliga behov! Du fyndade ju ändå o vilken tur att hitta tallrikar man redan har så man får komplettera sin samling!
  Kram Cilla

 • Anette

  Vi var på samma loppis och C var också där, men vi åkte nog hem innan du kom. Vi handlade både på loppisen och auktionen så till slut sa vi att nu får vi nog åka innan vi köper något mer.
  Vad kul att du gjorde så bra fynd!
  Och vilket väder det var härligt.

  Kram Anette

 • LantlivsAnette

  Åhh Anna !! Du gjorde helt rätt, du hann ju trots allt med båda de sakerna…
  Och wow, vilka fina tallrikar !! De bara låg där och väntade på dig 🙂
  Så du vill bygga ett skafferi..!! Vet du, det var ju egentligen det jag ville med mina dörrar också, men där blev det tvärstopp för gubben..icke sa nicke, han vägrade att ha ett sakfferi som man ska öppna hundra ggr per dag med gamla dörrar !! Har du hört !! jag tycker det är en fröjd att få öppna med gamla slitna dörrar, äsch, de fattar ju inte galoppen, eller hur ?
  Nåja, det blir ju ett skåp i allafall, jag är nöjd med det också..
  Ha det gott
  Kraam Anette
  P.s hoppas att du finner dina dörrar snart, på blocket brukar ju det mesta finnas…
  Vad bra att jag får köpa en bräda till..min mail är inte ännu igång så maila till butiken..när det är dax

 • Under en vind

  Tur att du hann med båda sakerna och ändå gjorde fynd! Här har det solats, grillats och umgåtts med familj och vänner hela helgen, sköna dagar!

  Ha en fin måndag! Kram!

 • Guldkant På Livet

  Jajamensan, du gjorde verkligen rätt och i rätt ordning, vilket flyt, jättefina tallrikar!

  Ha, ha, stackarn, morfädrar och i den genertaionen har nog svårt att hänga med i detta ”junkmode” som råder: )

  Ha en bra ny vecka! Mari.

 • Loppisliv

  Vad härligt Anna! Helt rätt prioritering, det finns en mening med allt tror jag, det gäller bara att lyssna på den där lilla rösten som leder en 🙂 Fina tallrikar du fyndade…nästan gratis ju. Ha en fin måndag. Kraaaam Paula

 • Anonym

  Det var ju nästan så att man skämdes när man lämnade fram 1 kr!! Pastasleven användes direkt efter diskning och fåtöljen står ute i trädgården (hann inte provsitta:( ). Kul att du hittade det du redan samlar på till ”rätt pris”, sån´t gillar vi! Kram

 • Anonym

  Vad roligt att du fick komplettera din samling av tallrikar, jag gjorde också en komplettering av mina vita tallrikar härom dagen.

  Ha en bra dag
  Kram P

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »